MOOIE MATCH – Nescafé Allegria Koffiemachine voor Cultuurkerkje Oudesluis via Schager Uitdaging

MOOIE MATCH – Het Cultuurkerkje Oudesluis kon de koffiemachine goed gebruiken. Geregeld moesten zij bij optredens een eigen koffiezetapparaten meenemen, omdat het apparaat wat zij gebruikten niet zo snel was en je dus niet voor meerdere mensen koffie kon zetten. Dit is een mooie oplossing, ook omdat er gewoon een pot uit kan worden getapt.

 

AANBOD – De Schager Uitdaging heeft iets moois aan te bieden! Een koffiemachine van Nescafé Allegria die zo ingezet kan worden bij een vereniging of stichting die dit goed kan gebruiken. Je kan er ook kannen koffie mee tappen en er zit zelfs een koud water functie op. Kortom… een prima apparaat.

Welke vereniging of stichting kan deze Nescafé Allegria Koffiemachine goed gebruiken?

Reageren kan t/m dinsdag 23 november via info@schageruitdaging.nl. Als er meerdere geïnteresseerden zijn, zal er geloot worden. Eind november horen de geïnteresseerde partijen of zij de machine krijgen, zodat het uiterlijk begin december opgehaald kan worden. De machine moet zelf opgehaald worden en het dient zelf aangesloten te worden. Er is nog een handleiding beschikbaar.


Scroll naar boven