Succesvolle 4de editie van Beursvloer Schager Uitdaging

29 oktober 2021

Donderdag 28 oktober om vier uur was het zover. De 4de editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging kon eindelijk weer plaatsvinden. Maatschappelijke organisaties en bedrijven kwamen bij het door Nico Gründmann beschikbaar gestelde Alpha bijeen om met elkaar kennis te maken, te netwerken en te handelen in betrokkenheid, met gesloten beurs. Om 16:30 uur opende wethouder Kruit de Beursvloer door op de gong te slaan. Er is in totaal voor een maatschappelijke waarde van bijna € 20.000,- gematched. “Een prachtig resultaat. Zeker gezien de bijzondere periode waar wij ons nu in bevinden”, aldus Jolijn van Dijk, manager van de Schager Uitdaging. “Naast het feit dat er prachtige matches zijn gemaakt, zijn er ook hele waardevolle connecties gelegd en contactgegevens uitgewisseld. Dit resulteert ook weer in mooie samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. En dat is uiteindelijk het doel van de Schager Uitdaging, het leggen van betekenisvolle verbindingen tussen deze partijen.” Meer informatie over de Schager Uitdaging zie www.schageruitdaging.nl.

Een greep uit de matches
Er zijn verschillende mooie matches gesloten. Zo biedt She knows how een training aan op het gebied van sociale media en PR aan o.a. Roeivereniging de Kop en een startend inloophuis voor mensen die in aanraking zijn gekomen met kanker. ICT vanaf Morgen heeft diverse laptops en beamers beschikbaar gesteld aan aan uiteenlopende partijen, waaronder het Cultuurkerkje Oudesluis. Ook Noordkop Centraal heeft verschillende matches gesloten, waaronder het maken van een presentatievideo voor Wonen Plus Welzijn. LTO Noord afdeling HLS heeft matches gesloten met verschillende partijen en bloembollen beschikbaar gesteld aan het Wereld Dansfestival en Skager AC Esdege-Reigersdaal. Museum Vreeburg mag een koelkast in ontvangst nemen vanuit AB Vakwerk. Gemeente Schagen heeft gematched met Humanitas Kop van NH inzake vrijwilligers. Humanitas Kop van NH heeft ook gematched met Team Sportservice. Zij krijgen van Sportservice een valpreventiebijeenkomst. Omnyacc Schagen gaat Hospice ondersteunen en meedenken met o.a. de aanvraag voor de AGB-code. Beemster stelt een monitor beschikbaar aan de Schager Tennis Club en maakt een fotoreportage bij TAS ’82. Jolanda Jacobs Fotografie gaat ook foto’s maken bij verschillende bijzondere gebeurtenissen van verenigingen, waaronder IJsbaan “de Veert” uit Sint Maarten. Rabobank biedt verenigingsondersteuning aan aan verschillende partijen, waaronder Scoutinggroep Aquarius Dirkshorn. Leerlingen van het Regius College gaan voor Stichting Kunstroute Zijpe folderkastjes maken.

Eigen matches
Ook voor de organisatie van de Beursvloer was de Schager Uitdaging afhankelijk van matches. Naast het beschikbaar stellen van de locatie, heeft Skager AC Esdege-Reigersdaal voor versnaperingen gezorgd, hebben Jeroen Meegdes van het Zijper Notariskantoor en Aad Dobbe van Omnyacc Schagen de maatschappelijke waarde vastgesteld en de matches bekrachtigd, heeft Koninklijk Vezet pizza’s en fruitbakjes beschikbaar gesteld, Jolanda Jacobs Fotografie heeft foto’s gemaakt, leerlingen van het Regius College hebben geholpen bij de ontvangst en overige werkzaamheden tijdens de Beursvloer, Beemster Schagen heeft geholpen met de techniek, Noordkop Centraal heeft veelvuldig media-aandacht gegeven en Schagens Harmonie heeft de gong voor de openingshandeling ter beschikking gesteld.

Match Roeivereniging de Kop en She knows how
Match gemeente Schagen en Humanitas

Deel het bericht:
"Succesvolle 4de editie van Beursvloer Schager Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven