Laatste kans om je aan te melden voor de Beursvloer van de Schager Uitdaging

10 april 2024

Donderdagavond 18 april is het zover. Dan vindt in het Regius College Schagen (locatie Hofstraat) de 6de editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging plaats. Wethouder Puck de Nijs-Visser zal de Beursvloer om 19:15 uur officieel openen middels een slag op de gong. Ondernemers, bedrijven, onderwijs, gemeente, stichtingen en verenigingen komen tijdens de Beursvloer samen om elkaar te ontmoeten, om te netwerken, maar vooral om te handelen met gesloten beurs. Wat de één over heeft of graag wil bieden, heeft meerwaarde voor een ander. Hierbij kun je denken aan meubilair en apparatuur, maar ook aan advies, trainingen of concrete hulp. Een leuke tegenprestatie maakt de match compleet! Kortom… Grijp nu jouw kans om materialen, kennis of ondersteuning voor jouw club te krijgen of met jouw bedrijf op een leuke en gemakkelijke manier juist verenigingen en stichtingen uit de eigen werkomgeving te helpen. Meld je zo snel mogelijk aan via www.schageruitdaging.nl of info@schageruitdaging.nl.

Een greep uit het aanbod van deze editie, klik hier
Inmiddels hebben zich al verschillende bedrijven met prachtig aanbod aangemeld. Zo bieden ICT vanaf Morgen, Bejo, Koninklijke VEZET en Omnyacc Schagen Accountants & Adviseurs apparatuur aan waaronder, laptops, desktops, complete pc’s, losse beeldschermen, laserprinter, beamers, een beamerscherm en een tekentablet. Naast apparatuur biedt Bejo ook divers meubilair aan, waaronder archiefkasten, ladeblokken, kapstokken en hoge krukken. NaQuBo Comfort en Veiligheid wil rookmelders beschikbaar stellen, eventueel monteren en advies geven over brandbeveiliging. Ook voor advies over andere zaken vallen er mooie matches te maken, zo biedt She knows How een training sociale media aan en Omnyacc Schagen Accountants & Adviseurs wil maatschappelijke organisaties die administratieve of fiscale vragen hebben van advies voorzien. Jolanda Jacobs Fotografie biedt aan dat zij foto’s wil maken bij verenigingen of stichtingen met een specifieke vraag of die een speciale gebeurtenis hebben en dit graag mooi in beeld willen hebben. Progroen & Milieu biedt kleine groenwerkzaamheden aan. Is jouw vereniging opzoek naar extra vrijwilligers? Ga dan het gesprek aan met Noordkop voor Elkaar en kijk of zij jullie daar wellicht bij kunnen helpen. Rodi Media en Noordkop Centraal bieden ruimte voor uitingen van maatschappelijke organisaties en verenigingen. Ook zijn er verschillende partijen die advies kunnen geven over interessante subsidie-, cofinancierings- of ondersteuningsregelingen, zoals Rabobank Kop van Noord-Holland, Univé en LEADER. Gemeente Schagen, Loon- en kraanverhuurbedrijf Sjef Houtenbos, Rotary Schagen, Hoveniersbedrijf Stef van den Berg en Ondernemers Federatie Schagen zijn ook aanwezig. Zij treden graag in overleg over specifieke mogelijkheden of willen partijen adviseren. Er zijn ook verschillende onderwijsinstellingen aanwezig, waaronder Regius College Schagen, Molenduinen en MBO Vonk Schagen. Deze partijen zijn ook heel interessant om mee te matchen, voor zowel maatschappelijke verenigingen als bedrijven. Zij willen graag de verbinding leggen met het bedrijfs- en verenigingsleven en matches maken waardoor de leerlingen, o.l.v. gespecialiseerde docenten, ‘echte’ en betekenisvolle opdrachten binnen verschillende profielen uit kunnen voeren. Denk aan bijvoorbeeld de bouw en interieur, aan metaal-, installatie- en elektrotechniek, maar ook aan horeca en recreatie, zorg en welzijn en aan dienstverlening.

Een greep uit de vragen en bijzondere tegenprestaties, klik hier
De lijst met aanwezige verenigingen en clubs uit de gemeente Schagen, met vragen en bijzondere tegenprestaties, is eveneens zeer divers. Er zijn concrete vragen ingediend van partijen die opzoek zijn naar hout-, knutsel- en bepaalde verpakkingsmaterialen. Maar ook is er behoefte aan een naaimachine, een 2 pits elektrische kookplaat, vloerbedekking, een archiefkast en sportschoenen. Ook op het gebied van drukwerk zijn er een aantal organisaties die vragen hebben ingediend. Denk aan een stuk fotobehang, T-shirts met een eigen logo en bijvoorbeeld een gevelbord met een logo erop. Een aantal verenigingen zijn opzoek naar een vergaderlocatie, repetitieruimte of opslagmogelijkheden. Een zorginstelling is opzoek naar een partij die kan helpen om een overkapping te maken, zodat men uit de zon kan zitten. Ook wordt er hulp en advies gezocht op het gebied van IT, marketing en over nieuwe elektra en hulp bij de gedeeltelijke aanleg hiervan. Bij de tegenprestaties kun je denken aan mooie mogelijkheden voor teambuildingsuitjes met jouw medewerkers, waaronder een volleybaltraining en vrijkaarten voor een festival of voorstelling. Maar ook aan een taart en leuke attenties of een XXL-bijenhotel, Tokkenborden of (sociale) media-aandacht.

De eigen matches voor de Beursvloer
Ook voor de organisatie van de Beursvloer worden er matches gesloten. De Beursvloer wordt georganiseerd in samenwerking met het Regius College Schagen. Dit maakt het extra interessant aangezien er een verbinding gelegd wordt tussen het onderwijs en de bedrijven en verenigingen. Jeroen Meegdes van het Zijper Notariskantoor, Aad Dobbe van Omnyacc Schagen en Luuk Bos van Bos&Haeck zullen samen de maatschappelijke waarde vaststellen en de matches die tijdens de Beursvloer gesloten worden bekrachtigen. Koninklijke Vezet stelt pizza’s en fruitbakjes beschikbaar voor de eerste matches die gesloten worden. Jolanda Jacobs Fotografie komt foto’s maken. Noordkop Centraal zal een verslag maken van de Beursvloer. Schagens Harmonie stelt een gong ter beschikking en Slot Schagen sta tafels.

Grijp deze kans en meld jouw vraag of aanbod direct aan via het aanmeldformulier of info@schageruitdaging.nl!

Deel het bericht:
"Laatste kans om je aan te melden voor de Beursvloer van de Schager Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven