Overzicht van vraag en aanbod Beursvloer Schager Uitdaging, donderdag 18 april

3 april 2024

Op donderdagavond 18 april vindt de 6de editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging plaats in het Regius College Schagen (locatie Hofstraat). Ondernemers, bedrijven, onderwijs, gemeente, stichtingen en verenigingen komen tijdens de Beursvloer samen om elkaar te ontmoeten, om te netwerken, maar vooral om te handelen met gesloten beurs. Wil jij ook komen? Meld je dan zo snel mogelijk aan en vul hier het aanmeldformulier in of stuur een mail: info@schageruitdaging.nl

Onderstaand overzicht wordt de komende periode verder aangevuld. Houd deze pagina en onze socials in de gaten!

Aanbod

Regius College Schagen wil graag kennismaken met het bedrijfs- en verenigingsleven en verbindingen leggen. De basisvaardigheden die de leerlingen (leerjaar 3 en 4) o.l.v. gespecialiseerde docenten leren willen zij graag in de praktijk brengen bij ‘echte’ en betekenisvolle opdrachten. Profielen; BWI (bouw, wonen en interieur), PIE (metaal-, installatie- en elektrotechniek), HBR (horeca, bakkerij en recreatie), Z&W (zorg en welzijn) en D&P (dienstverlening en producten).

Rabobank Kop van Noord-Holland biedt informatie over hoe Rabobank verenigingen kan ondersteunen vanuit verenigingsondersteuning, stemcampagne van Rabo ClubSupport of donaties uit ons coöperatief dividend. Dit valt allemaal onder de noemer Rabo ClubSupport. In samenwerking met NOC-NSF: Workshops vrijwilligersmanagement en Workshops ledenbinding.

Progroen & Milieu biedt kleine groenwerkzaamheden aan.

Noordkop voor Elkaar biedt bemiddeling in aanbod en vraag van en naar vrijwilligers aan.

Noordkop Centraal biedt ruimte voor uitingen van maatschappelijke organisaties en verenigingen. Ook komt Noordkop Centraal verslag doen van de Beursvloer.

Jolanda Jacobs Fotografie biedt aan dat zij foto’s wil maken bij verenigingen of stichtingen met een specifieke vraag of die een speciale gebeurtenis hebben en dit graag mooi in beeld willen hebben. Ook komt Jolanda Jacobs foto’s maken tijdens de Beursvloer.

Univé biedt informatieverstrekking over het ledenfonds. Het Ledenfonds doet donaties aan lokale maatschappelijke initiatieven die gericht zijn op verbetering van (het gevoel van) veiligheid, leefbaarheid, sociale cohesie, zelfredzaamheid en/of de gezondheid.

Bejo treedt graag in overleg en biedt divers meubilair en apparatuur aan, waaronder: Kyocera Laserprinter met 3 lades, Archiefkastje grijs – middel – 74 x 120 x 50 (3x), Archiefkastje grijs – laag – 50 x 120 x 50 (1x), Ladeblok grijs – 74 x 80 (1x), Kapstok, 2 varianten (9x), Ladeblok zwart/ grijs (1x), Ladeblok zwart (blad ontbreekt) (1x) en Hoge kruk taupe (4x).

Sjef Houtenbos, Loon- en Kraanverhuur bedrijf gaat graag het gesprek aan.

Ondernemers Federatie Schagen (OFS) gaat graag het gesprek aan.

NaQuBo Comfort en Veiligheid wil rookmelders beschikbaar stellen, bijvoorbeeld voor de voedselbank, of mensen die er zelf geen geld voor hebben. Of voor bedrijven of verenigingen die hun ruimte willen beveiligen. Ook bereid om te monteren en advies te geven over brandbeveiliging. In ruil voor elke vorm van reclame.

Gemeente Schagen helpt u graag op weg. Heeft u een idee, initiatief of vraag voor uw buurt of organisatie en heeft u de gemeente daarvoor nodig? Wij denken graag met u mee, kunnen u op weg helpen of met de juiste collega van de gemeente Schagen verbinden.

Elektropartners biedt het aanreiken van elektrotechnisch materiaal of diensten.

Luba biedt hulp bij vraagstukken over arbeidsbemiddeling / HR 

Rodi Media – Schager Nieuwsblad biedt ruimte in het Schager Nieuwsblad voor verenigingen en clubs voor een artikel met foto, (variërend van een achtste pagina tot een kwart). In ruil voor een bedankje voor de redactie op het kantoor.

ICT vanaf Morgen biedt een aantal laptops en desktops.

Omnyacc Schagen Accountants & Adviseurs biedt maar liefst 23 HP beeldschermen aan (diameter 60 cm) én zij willen maatschappelijke organisaties die administratieve of fiscale vragen hebben van advies voorzien.

LEADER biedt informatieverstrekking en advies over de mogelijkheden van het plattelandsprogramma LEADER (cofinanciering)

Rotary Schagen treedt graag in overleg

Leadstroom treedt graag in overleg

Hoveniersbedrijf Stef van den Berg treedt graag in overleg

LTO Noord afd. HLS/ KAVB wil graag verenigingen uit de gemeente Schagen of specifieke acties ondersteunen. Misschien is er een instelling die het personeel, de vrijwilligers of inwoners wil verwennen met een bosje tulpen? Heeft jouw organisatie of club een speciale vraag of verzoek voor LTO Noord afd. HLS/ KAVB? Treed dan in overleg met LTO Noord afd. HLS/ KAVB om te kijken of jullie een match kunnen sluiten.

Meld je voor onderstaand aanbod tijdens de Beursvloer bij Jolijn van de Schager Uitdaging

She knows how biedt een training sociale media/PR aan. Tijdens de training wordt gekeken naar branding, online zichtbaarheid en (indien hier interesse voor is) het vinden van sponsors.

VEZET biedt 3 PC’s (desktop met beeldscherm en toetsenbord), 3 laptops, 1 beamerscherm, 2 beamers en Wacom one tekentablet.

Inholland – 25 ladeblokken (kasten)

– CANON kopieermachine (kan verkleinen en vergroten) met cartridge + gekleurd papier

Vragen en aanbod/tegenprestaties

Polisport Volleybal Schagen kan volleybal aanbieden, maar ook mogelijkheden tot promotie. Onze vraag is nog niet concreet, maar we hopen iets moois te vinden.

Skager AC  Esdege-Reigersdaal vraagt houtmateriaal, knutselmateriaal, naaimachine, tuinaanleg, verpakkingsmateriaal, busrit, vrijwilligers. Ons aanbod: leuke attenties van hout, slingers, taart, kopje koffie bij de Klok.

Wonen Plus Welzijn is opzoek naar beamers, naar fotobehang of beeldmateriaal voor Huis ten Ooghe in Callantsoog, een 2 pits elektrische kookplaat, naamsbekendheid en pr mogelijkheden, mogelijk sportschoenen voor kandidaten voor een nieuw te starten initiatief ism sportservice. Wij hebben aan te bieden pr via ons Wonen Plus Welzijn magazine in de vorm van een advertentie of een door onze vrijwillig redacteuren geschreven artikel. En vanuit onze houtwerkplaats kunnen wij bieden een XXL bijenhotel, een mussenhotel, een vleermuizenkast en 4 tokkenborden. Andere tegenprestaties natuurlijk ook mogelijk in overleg.

Team Sportservice Noordkop is altijd op zoek naar vrijwilligers, vergaderlocaties of leuke acts voor tijdens onze activiteiten. Over de tegenprestatie gaan we graag met de aanbieders in gesprek.

Stichting Cultuur in de Noordkop gaat multimedia voorstellingen over kunst maken die laagdrempelig en makkelijk toegankelijk zijn voor de doelgroep uit zorginstellingen.

Feeling Fit Festival organiseert een gezondheidsfestival in Schagen op 14 september en zij kunnen verenigingen bijvoorbeeld een plek geven op het festival, organisaties een workshop laten verzorgen op het gebied van gezonde voeding, bewegen, ontspanning. Tickets voor het festival voor personeel in ruil voor een andere dienst. etc. Alles op het gebied van gezondheid en bewegen.

Molenduin wil graag de diensten aanbieden van onze leerlingen voor het uitvoeren van een taak (o.l.v. een docent), in ruil daarvoor biedt het onze leerlingen een groepsstage.

Maatwerk Schagen (GGZ-NHN) wil graag contact met organisaties en kijken naar aanbod in de stad van werkzaamheden.

MBO Vonk Schagen zoekt adressen voor projectueren van onze studenten Helpende Zorg en Welzijn. De projectueren zijn bedoeld om een goed en oriënterende beeld te krijgen van verschillende doelgroepen, in de zorg en welzijn branche (mensen met een beperking, ouderen zorg, kinderen) Daarnaast lopen onze studenten ook stage uren. Wij staan open ook voor nieuwe stageadressen die aansluiten bij de opleiding Helpende Zorg en Welzijn.

Regius College Schagen vraagt hulp bij het ontwikkelen van een display op school om enerzijds het bedrijfsleven te koppelen aan het onderwijs en anderzijds de bezoekende leerlingen bewust te maken van de verschillende (technische) oplossingen in hun omgeving. Zij zoeken contact met bedrijven met vakmensen die verstand hebben van de traditionele en moderne verbindingen in verband met het nog te ontwikkelen ‘huis’ in het technologielokaal.

Toneelgroep D@gh@p is opzoek naar een opslagruimte en repetitieruimte.

Stichting Babyspullen vraagt ondersteuning op allerlei vlakken, o.a. marketing, IT enz.

Muziekvereniging Zijpe is opzoek naar een beamer en scherm voor optredens en drukwerk voor flyers.

Hospice Schagen wil graag een bord aan de gevel waar opstaat Hospice. En op ons terras met bankjes een overkapping om uit de zon te kunnen zitten indien nodig en te beschermen tegen weersinvloeden.

Stichting Kunstroute Zijpe kan vrijwilligers gebruiken en wil graag het kunstfestival op een mooie manier onder de aandacht brengen in de lokale media. Verder treden wij graag in overleg om te kijken of wij nog meer matches kunnen maken. Iedereen kan ons bezoeken tijdens de Ku(n)stroute Zijpe aan Zee van 31 mei t/m 16 juni en het logo kan meegenomen worden in de festivalkrant als tegenprestatie.

Scoutinggroep Aquarius zoekt mogelijkheden om zelf een clubhuis te bouwen

Cultuurkerkje Oudesluis wil graag advies inzake PR

St Balletschool Schagen zoekt voor het kantoor nieuwe vloerbedekking, een hoge afsluitbare archiefkast met planken en een laptop voor de ledenadministratie.

Stichting Vrienden Bioland Regio Schagen is een startende stichting met grootse plannen op het gebied van gezonde biologische voeding en landbouw! Ze starten zeer binnenkort een wervingscampagne en zoeken support op het gebied van online marketing, eventen organiseren en op termijn financieel administratief ondersteuning.

Regionaal museum 1940-1945 Schagen is opzoek naar gedeeltelijke aanleg nieuwe elektra

Stichting Ouderraad Julianaschool is opzoek naar ondersteuning bij vergroening van het schoolplein. Concrete vraag: Zandbakzand en rand zandbak plaatsen. 

Stichting Kinderopvang Regio Schagen (SKRS) heeft nog geen concrete vraag, maar treedt graag in overleg.

Thuisbij Schagen treedt graag in overleg. Er zijn meerdere dingen die waardevol zijn. Zij kunnen een appeltaart, lunch of iets anders creatiefs aanbieden.

TAS 82 is opzoek naar tegels voor bestrating rond het Clubhuis.

Stichting Present voert sociale en praktische projecten uit bij mensen thuis of wat grote projecten bij scholen, kerken of zorginstellingen om mensen te helpen die het zelf niet redden of eenzaam zijn. Deze praktische projecten worden vaak via de hulpverlening aangevraagd. Stichting Present afdeling Hollands Kroon neemt soms een project aan in de gemeente Schagen. Om de gemeente vast als werkgebied toe te kunnen voegen zijn er meer vrijwilligers nodig. Wij zoeken dan ook vrijwilligers! Misschien zijn er bedrijven die als bedrijfsuitje of teambuilding iets kunnen betekenen voor andere mensen of vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe een praktisch of sociaal project te doen. Verder willen wij heel graag shirts met ons logo voor de vrijwilligers die helpen met de projecten. Wat kunnen wij terug doen? PR maken voor het bedrijf die ons sponsort met shirts. De vrijwilligers een goed gevoel geven dat zij wat voor een ander doen en wij hebben vergaderruimte waar gebruik van gemaakt kan worden. 

Stichting Wijland de Kampen stelt de inlooptuin open voor mensen met een levensbedreigende ziekte, die kanker hebben of hebben gehad of hun dierbare aan deze ziektes zijn verloren. Mensen kunnen bij ons gratis komen koffiedrinken, creatief bezig zijn, tuinieren, timmeren een spelletje doen of gewoon lekker genieten van het mooie stukje natuur. De stichting draait op draaien op sponsors en donaties, is net gestart en kan nog wel het een en ander gebruiken. Ze zoeken nog iemand die prefab vogelhuisjes wil timmeren zodat de mensen deze in elkaar kunnen timmeren of schroeven. Deze kunnen dan verkocht worden tijdens open dagen. Ze zoeken een laptop, een printer, iemand die een flyer voor ons kan/wil ontwerpen. Ze gebruiken nu een leen zitmaaier om het grasland bij te houden, maar een eigen maaier voor de stichting zou handig zijn. Een beamerscherm om een presentatie van alle projecten die ze hebben gemaakt voor de open dag te kunnen inzetten. Wie weet kunnen zij iemand blij maken met een teamuitje door een gezellige workshop aan te bieden? En komen er misschien nog meer ideeën en vragen omhoog borrelen.

Dit overzicht is nog niet compleet. Informatie over de overige aanwezige partijen wordt hier de komende periode geplaatst.

De eerste matches zijn gemaakt!

Ook voor de organisatie van de Beursvloer zijn wij afhankelijk van matches. De Schager Uitdaging is deze partijen zeer dankbaar. Heb jij nog tips, wil jij ook iets bijdragen of helpen bij de organisatie? Neem dan contact met ons op via info@schageruitdaging.nl.
Het Regius College Schagen stelt de locatie beschikbaar en leerlingen van het Regius College komen helpen bij de ontvangst en werkzaamheden tijdens de Beursvloer. Daarnaast doen zij de catering.
Luuk Bos/ Gertjan Zweep van Bos & Haeck m.i.v. april 2024 Koopman & Co en Aad Dobbe van Omnyacc Schagen Accountants & Adviseurs zijn aanwezig om de gemaakte matches op waarde te schatten.
Jeroen Meegdes van Het Zijper Notariskantoor
zal de matches die tijdens de Beursvloer gesloten worden bekrachtigen.
Koninklijke Vezet stelt 50 pizza’s en 50 fruit bakjes beschikbaar voor de eerste matches die gesloten worden.
Jolanda Jacobs Fotografie komt foto’s maken.
Noordkop Centraal geeft media aandacht.
Regius College Schagen heeft keycords beschikbaar gesteld t.b.v. de badges.
Slot Schagen heeft sta tafels beschikbaar gesteld.
Schagens Harmonie
stelt een gong ter beschikking.

Grijp deze kans en meld jouw vraag of je aanbod direct aan via het aanmeldformulier of info@schageruitdaging.nl!

Deel het bericht:
"Overzicht van vraag en aanbod Beursvloer Schager Uitdaging, donderdag 18 april"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven