Zwembad Waarland blij met laptop via ICT vanaf Morgen

10 maart 2023

Via de bemiddeling van de Schager Uitdaging heeft Stichting Waarlands Zwembad een laptop gekregen van ICT vanaf Morgen. Het zwembad was opzoek naar een laptop om te kunnen voldoen aan de verplichting om dagelijks de waterkwaliteit te meten en deze metingen te registreren in een Excel schema. De Schager Uitdaging heeft naar aanleiding van de vraag contact opgenomen met ICT vanaf Morgen. Zij vonden het gelijk een prachtig doel en hebben aangeboden te helpen. Gisteren heeft Martien Bos van Zwembad Waarland de laptop in ontvangst genomen. Als tegenprestatie heeft Oguzhan van ICT vanaf Morgen vrijkaarten gekregen om te zwemmen bij Zwembad Waarland. Weer een mooie en betekenisvolle match!

ICT vanaf Morgen is een organisatie die zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk biedt in de ICT. Deze jongeren zitten veelal in een lastige, uitzichtloze situatie, máár blijken allen één grote belangstelling te delen: ze zijn érg geïnteresseerd in ICT. Deze jongeren gaan onder andere aan het werk met afgeschreven computers die door het bedrijfsleven of andere organisaties (gemeentes, onderwijsinstellingen) worden gedoneerd, die zij vervolgens refurbishen. Daarnaast verzorgen zij diverse andere diensten en zijn daarmee een volwaardige ICT-dienstverlener.

Heeft jouw organisatie ook hulp nodig of is jouw vereniging opzoek naar bepaalde materialen? Heeft jouw bedrijf materialen, meubilair of apparatuur over? De Schager Uitdaging bemiddelt in vraag van maatschappelijke organisaties en aanbod van bedrijven van materialen (meubels, spullen), menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en middelen (media). Vraag en aanbod kunnen ingediend worden via info@schageruitdaging.nl of www.schageruitdaging.nl.

Deel het bericht:
"Zwembad Waarland blij met laptop via ICT vanaf Morgen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven