Zorgboerderij is er maar wat blij mee!

9 augustus 2016

Annemarie Lootsma van Lootsma & Co Human Resources uit Sint Maartensbrug is niet alleen adviseur op het gebied van personeelszaken, zij is ook lid van de Match-groep van de Schager Uitdaging. In die Matchgroep worden wensen van verenigin-gen en (non-profit) organisaties beoordeeld op uitvoerbaarheid. Dus toen zij en haar man af wilden van de blokhut in hun tuin zette zij die op de site van de Schager Uitdaging.

De Zorgboerderij ‘Blij op de Boerderij’ uit ‘t Zand was juist op zoek naar een gebouwtje voor op hun terrein waar dieren in kunnen overnachten en waarin gereedschap kan worden opgeborgen. Zij kwamen daarbij op de site van de Schager Uitdaging terecht en vervolgens werd de match snel gemaakt. De blokhut werd onlangs zorgvuldig gedemonteerd en op het terrein van de Zorgboerderij weer opgebouwd. De cliënten van de Zorgboerderij zijn er maar wat blij mee!

Heeft u als vereniging of (non-profit) organisatie ook een wens, neem dan eens contact op met Renate van der Laan van de Schager Uitdaging. U kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 – 228 50 855 of op renate@schageruitdaging.nl

Deel het bericht:
"Zorgboerderij is er maar wat blij mee!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven