Zoete match De Zonnebloem en LTO Noord

8 mei 2023

Via bemiddeling van de Schager Uitdaging heeft De Zonnebloem maar liefst 125 doosjes aardbeien gekregen van LTO Noord, afdeling HLS en KAVB. Deze aardbeien waren bestemd voor De Zonnebloem, afdeling Zuid Zijpe-Sint Maarten-Dirkshorn. Op 5 mei werd het 45-jarig bestaan van de afdeling gevierd. De Zonnebloem had de Schager Uitdaging benaderd met de vraag naar 125 bosjes tulpen om zo de gasten en vrijwilligers te bedanken en verrassen. De vrijwilligers van De Zonnebloem bezoeken zieke en eenzame medemensen die door hun lichamelijke beperking of ziekte weinig buiten de deur komen. De Schager Uitdaging is met de vraag aan de slag gegaan en heeft contact gelegd met LTO Noord afdeling HLS.

Martijn van den Berg, voorzitter van LTO Noord, afd. HLS: “Het bestuur vond het een prachtig verzoek en wilde graag iets doen voor de toppers van De Zonnebloem. Tijdens onze vergadering ontstond het idee om aardbeien beschikbaar te stellen in plaats van tulpen. De Zonnebloem was daar gelijk enthousiast over. Een prachtig product uit onze eigen gemeente. Wij hopen dat de aardbeien in de smaak zijn gevallen.” Maud Poland van De Zonnebloem kijkt terug op een hele geslaagde middag. “Het was een fantastische dag en de mensen waren echt heel erg verrast. Wij vonden het een prachtig gebaar van de agrariërs uit onze gemeente”, aldus Maud Poland van De Zonnebloem.

Donderdag 1 juni Beursvloer Schager Uitdaging
Zoek je als bedrijf een manier om sociale impact te realiseren? Kan jouw organisatie of club wel wat hulp of materialen gebruiken? Meld je dan aan voor de Beursvloer van de Schager Uitdaging via info@schageruitdaging.nl. Op donderdag 1 juni vindt de 5de editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging plaats. Van 16:30 tot 18:00 uur komen in de aula van het Regius College Schagen (locatie Hofstraat) ondernemers, bedrijven, onderwijs, gemeente, stichtingen en verenigingen samen om elkaar te ontmoeten, te netwerken, maar vooral om te handelen met gesloten beurs. Heeft een bedrijf stoelen of een laptop over? Dan kan een dorpshuis of sportvereniging die wellicht goed gebruiken. In ruil mag het bedrijf bijvoorbeeld een keertje komen vergaderen of een training volgen. Dat is het resultaat van de Beursvloer en het doel van de Schager Uitdaging. Betrokkenheid maakt de gemeente Schagen zo veel mooier! Kijk voor meer informatie op: www.schageruitdaging.nl

Deel het bericht:
"Zoete match De Zonnebloem en LTO Noord"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven