Verschillende matches van Schager Beursvloer 2018 zijn al gerealiseerd

21 december 2018

Tijdens de Schager Beursvloer, die op 8 november 2018 plaatsvond in Alpha te Schagen, zijn er maar liefst 76 matches tot stand gekomen, met een totale maatschappelijke waarde van € 34.265,-.

Inmiddels zijn er al diverse matches uitgevoerd en gerealiseerd, waaronder het fotograferen van de aanplantdag van Stichting Het bos der Omarming door Jolanda Jacobs Fotografie. Daarnaast heeft Hospice Schagen van ICT vanaf Morgen een beamer ontvangen. Deze zal gebruikt worden tijdens de werkoverleggen, presentaties en de herinneringsdiensten. Museum Vreeburg heeft naast een beamer ook een projectiescherm in ontvangst mogen nemen.

Op 15 december vond er in het Dorpshuis van Callantsoog een veiling plaats. Via de Schager Uitdaging zijn er 2 kavels en een veilingmeester geregeld. De kavels kwamen van Bejo Zaden en Mulder autoverhuur. De veilingmeester was Arno Kroon, eigenaar van de Floratuin in Julianadorp. Mede dankzij zijn fantastische optreden heeft de veiling € 4.625,- opgebracht. Dit zal geïnvesteerd worden voor het opknappen van de Foyer en de vergaderzaal.


Hospice Schagen, Museum Vreeburg en ICT vanaf Morgen

Veiling Dorpshuis Callantsoog, Arno Kroon, Bejo Zaden en Mulder autoverhuur

Deel het bericht:
"Verschillende matches van Schager Beursvloer 2018 zijn al gerealiseerd"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven