Stichting ICT vanaf Morgen en de Schager Uitdaging.

24 juli 2017

Op de foto links manager Renate van der Laan van Schager Uitdaging, rechts Laurens Overtoom, voorzitter Stichting ICT vanaf Morgen.

De vraag kwam van de Schager Uitdaging. Want die brengt bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties bij elkaar om hulpvragen op te lossen.

Hun uitdaging was het om twee laptops voor een vluchtelingengezin te verzorgen waarvan de kinderen in de laptop-klas zitten. De Stichting ICT vanaf Morgen uit Alkmaar wilde hier graag helpen. Niet alleen omdat ze werkzaam in de regio is, maar ook omdat ze bij uitstek de partij is deze vraag in te vullen.

Stichting ICT vanaf Morgen zamelt gebruikte ICT-apparatuur in, probeert die een tweede leven te geven, en anders milieuverantwoord af te voeren. In de Stichting werken mensen met een beperking die via re-integratie hun weg naar betaald werk proberen te vinden of vrijwilligers die aan de Stichting een bijdrage willen geven. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.ictvanafmorgen.nl En mocht u oude ICT-apparatuur thuis of in uw bedrijf hebben liggen, doneer het aan ICT vanaf Morgen! Ze komen het graag ophalen.

 

 

Deel het bericht:
"Stichting ICT vanaf Morgen en de Schager Uitdaging."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven