SPOEDAANBOD – Yealink T41P telefoons van Wonen Plus Welzijn (nog 25 beschikbaar)

25 januari 2024

Wonen Plus Welzijn heeft een grote partij telefoons beschikbaar gesteld voor maatschappelijke organisaties en verenigingen uit de gemeente Schagen. ‘Wij hebben nieuwe telefoons aangeschaft, maar de Yealink T41P telefoons werken nog prima,’ aldus Ilonka Preenen, organisatieondersteuner bij Wonen Plus Welzijn. Voor de specificaties van de telefoons, klik hier. Inmiddels zijn er al een aantal telefoons gematched, maar er zijn er nog ongeveer 25 beschikbaar. Kan jouw club deze goed gebruiken? Reageer dan z.s.m. en uiterlijk 31 januari via info@schageruitdaging.nl. Weg = weg.

Match met Het Molenduin Schagen
Het Molenduin Schagen, onderdeel van de Aloysius Stichting, was opzoek naar telefoons. Voor het branche-examen schoonmaak moeten de leerlingen op de juiste wijze een telefoon reinigen. Deze telefoons zijn geplaatst in de oefenruimte. Lieneke van Hoven, stagecoördinator bij Het Molenduin Schagen: ‘Twee leerlingen van Het Molenduin Schagen, die oefenen voor het branchecertificaat Werken in de schoonmaak, hebben samen met mij de telefoons opgehaald. We hebben zelfs nog extra telefoons meegekregen waarmee we de Molenduinlocaties in Driehuis en Santpoort-Noord kunnen verblijden, superfijn!’

Heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Of heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Neem dan ook contact op met de Schager Uitdaging via info@schageruitdaging.nl. Dan gaat de Schager Uitdaging opzoek naar een match!

Deel het bericht:
"SPOEDAANBOD – Yealink T41P telefoons van Wonen Plus Welzijn (nog 25 beschikbaar)"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven