Schager Uitdaging officieel opgericht

17 december 2014

In de sfeervolle omgeving van het Scagon Theater ging dinsdag 16 december jl. stichting De Schager Uitdaging officieel van start. Een mooie vorm van maatschappelijk betrokken ondernemen. Onder toeziend oog van notaris Meegdes van Het Zijper Notaris Kantoor werd dinsdag de oprichtingsakte getekend door bestuursleden Henk van Zanten, Karin van Harteveld en Aad Dobbe.

Schager Uitdaging (1)

De Schager Uitdaging brengt verenigingen en stichtingen met een hulpvraag in contact met ondernemers in de Gemeente Schagen. Hoe ziet dat er in de praktijk nu uit? Sandra Smit-Korse enthousiaste manager van de Uitdaging, legt het uit: “We hebben bijvoorbeeld op dit moment een hulpvraag van Joke van Tol van Muziektheater Frappant. Zij is hard op zoek naar opbergruimte voor decors en andere attributen. Dit verzoek komt binnen bij een matchgroep. Die matchgroep bestaat uit ervaren ondernemers ‘oude rotten’ en ‘jonge honden’ uit het bedrijfsleven. Zij kijken of ze iemand in hun netwerk kennen die Joke kan helpen.”

Ondernemers gezocht
Voorzitter en ‘oude rot’ Henk van Zanten hield dinsdag een vurig pleidooi voor de Uitdaging en riep ondernemers op uit de gemeente Schagen zich aan te melden. De Schager Uitdaging kent inmiddels al een aantal stevige partners zoals Univé Hollands Noorden, Bejo Zaden, Rabobank Kop van Noord-Holland en Woonzorggroep Samen.

Heeft u een hulpvraag?
Bent u een maatschappelijke organisatie uit de Gemeente Schagen? En heeft u een hulpvraag die gericht is op Menskracht, Materialen of Middelen? Dan kan de Schager Uitdaging wellicht iets voor u betekenen.

Deel het bericht:
"Schager Uitdaging officieel opgericht"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven