SAVE THE DATE – Beursvloer Schager Uitdaging op 18 april 2024

7 december 2023

Op donderdag 18 april 2024 zal er weer een Beursvloer plaatsvinden. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Noteert u deze datum alvast in uw agenda? Begin 2024 zullen de uitnodigingen verspreid worden. Naar aanleiding van de succesvolle Beursvloer in 2023, waarbij maar liefst 76 matches zijn gesloten met een totale maatschappelijke waarde van € 44.250,-, hebben het Regius College Schagen en de Schager Uitdaging besloten om ook in 2024 samen te werken.

Het gehele jaar is de Schager Uitdaging bezig met het sluiten van betekenisvolle matches tussen verenigingen en bedrijven. Maar eens per jaar organiseert de Schager Uitdaging een Beursvloer waarbij maatschappelijke verenigingen en het bedrijfsleven uit de gemeente Schagen fysiek samenkomen. Het doel is om met elkaar kennis te maken en te netwerken, maar vooral om te handelen in betrokkenheid, met gesloten beurs, in ruil voor een tegenprestatie.

In 2023 heeft de Schager Uitdaging voor de organisatie van de Beursvloer samenwerking gezocht met het Regius College Schagen. Op donderdag 1 juni 2023 stroomde de aula van het Regius College locatie Hofstraat vol met bedrijven en maatschappelijke organisaties, clubs en verenigingen. Naast het feit dat de Beursvloer plaatsvond bij het Regius College hebben leerlingen geholpen met de hele organisatie van de Beursvloer en verzorgden zij de catering. Beide partijen kijken terug op een zeer geslaagde en waardevolle samenwerking.

Deel het bericht:
"SAVE THE DATE – Beursvloer Schager Uitdaging op 18 april 2024"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven