Rabobank komende 3 jaar founding partner van alle Noord-Hollandse Uitdagingen

Rabobank komende 3 jaar founding partner van alle Noord-Hollandse Uitdagingen

24 januari 2023

Rabobank blijft de komende drie jaar founding partner van alle zes de Uitdagingen in Noord-Holland. “We hebben er geen seconde over na hoeven denken om dit geweldige initiatief te blijven ondersteunen,” aldus Harry Nieuwenhuizen en Ariënne Kooter, beiden directeur coöperatieve Rabobank.

Zonder geld geen Uitdaging

De managers van de Uitdagingen zijn enorm enthousiast. Edwin Wittink, manager Hollands Kroonse Uitdaging: “Veel bedrijven weten dat hun succes mede afhankelijk is van de bijdrage die ze leveren aan de samenleving. Hoe groot of klein de bijdrage ook is, het geeft betekenis aan hun werk en draagt bij aan de aantrekkingskracht op potentiële klanten en medewerkers.” Agnes Bak, manager Waterlandse Uitdaging: “De Uitdaging mag al op veel ondersteuning van bedrijven rekenen. Dat is nodig om ons werk te blijven doen: het helpen realiseren van hulpvragen van maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen.” Cyril Kraak, manager Helderse Uitdaging: “Wij zijn daarom enorm dankbaar dat Rabobank ons de komende drie jaar blijft steunen als founder, want zonder geld is er geen Uitdaging.” Dat geldt ook voor de Stichting Doesgoed, die net als de Uitdagingen in Noord-Holland kan rekenen op financiële ondersteuning door Rabobank.

Samen bereik je meer dan alleen

Harry Nieuwenhuizen: “De doelstelling van de Uitdaging past helemaal bij onze coöperatieve missie, wij zetten ons graag maatschappelijk in. Samen bereik je meer dan alleen.” Ariënne Kooter: “Daarbij hebben de Uitdagingen zich de afgelopen jaren meer dan bewezen. De Beursvloer die ze jaarlijks organiseren blijft een fantastisch evenement. Ik vind de dynamiek tussen ondernemers en vrijwilligers echt bijzonder.” Harry Nieuwenhuizen: “In een complexe tijd waarin we, misschien wel tegen onze zin, moeten erkennen dat de overheid niet alle problemen kan oplossen, hebben we elkaar hard nodig. Goed samenwerken en elkaar beter maken is makkelijk gezegd, maar in de praktijk best een uitdaging. Daarom zijn wij founder van de Noord-Hollandse Uitdagingen. Dat zijn geen kosten, maar is investeren in kwaliteit van de samenleving en dus altijd rendabel. Ik daag andere organisaties uit mee te investeren.”

De Uitdaging verbindt

Jolijn van Dijk, manager Schager Uitdaging: “Maatschappelijke betrokkenheid wordt steeds urgenter in de maatschappij. Lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties laten een samenleving bruisen.” Wendy Spil, manager West-Friese Uitdaging: “De Uitdaging is de spin in het web die verenigingen en stichtingen verbindt aan het lokale bedrijfsleven. En dat geeft enorm veel energie!” Bas Husslage, manager Zaanse Uitdaging: “Wij matchen hulpvragen van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisatie met aanbod van het bedrijvennetwerk. Dat gebeurt altijd met gesloten portemonnee in de vorm van hulp via materiaal, kennis of menskracht. Ondernemers zijn hierbij van ongelooflijke toegevoegde waarde. Zij kunnen echt het verschil maken.”

Op de foto staan v.l.n.r.: Agnes Bak (Waterlandse Uitdaging), Jolijn van Dijk (Schager Uitdaging), Bas Husslage (Zaanse Uitdaging), Ariënne Kooter (directeur coöperatieve Rabobank), Harry Nieuwenhuizen (directeur coöperatieve Rabobank), Wendy Spil (West-Friese Uitdaging), Edwin Wittink (Hollands Kroonse Uitdaging) en Cyril Kraak (Helderse Uitdaging).
Fotograaf: Ed van de Pol

Op de foto staan v.l.n.r.: Harry Nieuwenhuizen (directeur coöperatieve Rabobank) en Jolijn van Dijk (Schager Uitdaging)
Fotograaf: Ed van de Pol

Deel het bericht:
"Rabobank komende 3 jaar founding partner van alle Noord-Hollandse Uitdagingen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven