Rabobank en Team Sportservice Schagen delen doppers uit

29 november 2017

Tijdens de “Zwanger, Gezond en Fit” training van de GGD ontvingen maandagavond de zwangere dames uit handen van Petra Orij en Judith Gielens een Rabobank-JOGG dopper. Rabobank Kop van Noord-Holland en Team Sportservice Schagen zetten met dit initiatief in op een gezonde leefstijl. “Het is belangrijk dat kinderen opgroeien in een gezonde omgeving en daar hoort gezonde voeding en genoeg bewegen ook bij. Dit begint bij de zwangere”, aldus Judith Gielens van Team Sportservice.
De Rabobank onderschrijft dit belang. Een van de speerpunten van de Rabobank is voeding, en water is hier een belangrijk onderdeel van. Met het uitdelen van de doppers wil de bank graag een bijdrage leveren.

Het is de bedoeling dat de zwangere dames de doppers veel gaan gebruiken tijdens de training en thuis. Omdat water drinken ook tijdens de zwangerschap de normaalste zaak van de wereld is. Je wilt immers het beste voor je kindje.

Schager Uitdaging
Dit initiatief is tot stand gekomen tijdens de beursvloer van de Schager Uitdaging waar Judith Gielens (JOGG-regisseur) en Petra Orij (Rabobank) een geslaagde deal hebben gesloten. Na een interessante onderhandeling hebben zij afgesproken dat JOGG-Schagen van de Rabobank 50 doppers geleverd krijgt en dat de Rabobank een vitale tegenprestatie aangeboden krijgt voor de medewerkers.

JOGG Schagen
Het stimuleren van drinken van water is onderdeel van de aanpak Jongeren Op Gezond Gewicht. Dit landelijk initiatief wordt in de gemeente Schagen uitgerold en richt zich op kinderen, jongeren, hun ouders en hun omgeving. Dit resulteert in een meerjarig programma met allerlei acties zoals meer aandacht voor gezonde voeding en meer beweging op school, de kinderopvang, bij verenigingen, betere sport- en speelfaciliteiten en voorlichting aan (toekomstige) ouders. Het doel is om overgewicht en obesitas bij kinderen en jongeren te verminderen. Voor meer informatie over JOGG kunt u contact opnemen met Judith Gielens (JOGG-regisseur gemeente Schagen) via 0224-214774 of jgielens@sportserviceschagen.nl.

Deel het bericht:
"Rabobank en Team Sportservice Schagen delen doppers uit"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven