Overzicht van vraag en aanbod Beursvloer Schager Uitdaging, donderdag 1 juni

24 mei 2023

Wil je ook komen? Meld je dan snel aan via info@schageruitdaging.nl

Op donderdag 1 juni vindt de 5de editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging plaats in het Regius College Schagen (locatie Hofstraat). Ondernemers, bedrijven, onderwijs, gemeente, stichtingen en verenigingen komen tijdens de Beursvloer samen om elkaar te ontmoeten, om te netwerken, maar vooral om te handelen met gesloten beurs.

Onderstaand overzicht wordt de komende periode verder aangevuld. Houd deze pagina en onze socials in de gaten!

Regius College Schagen wil graag kennismaken met het bedrijfs- en verenigingsleven en verbindingen leggen. De basisvaardigheden die de leerlingen (leerjaar 3 en 4) o.l.v. gespecialiseerde docenten leren willen zij graag in de praktijk brengen bij ‘echte’ en betekenisvolle opdrachten. Profielen; BWI (bouw, wonen en interieur), PIE (metaal-, installatie- en elektrotechniek), HBR (horeca, bakkerij en recreatie), Z&W (zorg en welzijn) en D&P (dienstverlening en producten).

Rabobank Kop van Noord-Holland biedt informatie over hoe Rabobank verenigingen kan ondersteunen vanuit verenigingsondersteuning, stemcampagne van Rabo ClubSupport of donaties uit ons coöperatief dividend. Dit valt allemaal onder de noemer Rabo ClubSupport. In samenwerking met NOC-NSF: Workshops vrijwilligersmanagement en Workshops ledenbinding.

Martijn de Wit Vloeren treedt graag in overleg om te kijken of zij iets kunnen betekenen.

Team Sportservice Noordkop biedt activiteit ondersteuning, sport en spel uitleen, smoothiebikes, inzet bus / aanhangwagen, watertonnen voor gebruik, informatie sessie over … het belang van bewegen.

Progroen & Milieu heeft geen specifiek aanbod, maar treedt graag in overleg met partijen die hulpvragen hebben.

Noordkop voor Elkaar biedt bemiddeling in aanbod en vraag van en naar vrijwilligers aan. Zij zijn op zoek naar PR materiaal voor het platform Noordkopvoorelkaar. Zij willen hun gezicht nóg meer laten zien bij alle partijen waar vrijwilligers(werk) aan bod komt. Om dit mooie en gratis platform meer naamsbekendheid te geven hebben we (naast extra mankracht) ook meer PR en materiaal nodig!

Trans4mate biedt een workshop/teambuilding smartphonefotografie (duur 2 uur).

Noordkop Centraal biedt een grote zwarte tafel (breed 1,50 en lang 3,50) en ruimte voor uitingen van maatschappelijke organisaties en verenigingen. Ook komt Noordkop Centraal live verslag doen van de Beursvloer.

Bewindvoering SBP heeft niet direct iets concreets te bieden maar wel veel kennis te delen.

Jolanda Jacobs Fotografie biedt aan dat zij foto’s wil maken bij verenigingen of stichtingen met een specifieke vraag of die een speciale gebeurtenis hebben en dit graag mooi in beeld willen hebben. Ook komt Jolanda Jacobs foto’s maken tijdens de Beursvloer.

She knows how biedt een training sociale media/ PR.

De OndernemersCentrale biedt verschillende (vergader)tafels en bureaus en een ruimte om te vergaderen, workshops te geven en/of coachingsgesprekken te voeren. Als tegenprestatie zouden zij graag reclame uitingen in Schagen en omstreken willen om hun bereik te vergroten (spandoek, banner of sociale media etc.). Of iets leuks waarbij de huurders en/of het team samen kan komen, bijvoorbeeld een workshop, uitje, of andere leuke sociale gelegenheid.  

Univé biedt vergaderruimte en informatieverstrekking over het ledenfonds. Het ledenfonds is voor projecten/initiatieven die een maatschappelijk doel dienen gericht op verbetering van (het gevoel van) veiligheid, leefbaarheid, sociale cohesie, zelfredzaamheid en/of de gezondheid.

Bejo treedt graag in overleg.

Erica Kraan treedt graag in gesprek.

Jakko Woudenberg, The Dutch Woord Artist treedt graag in gesprek.

Ondernemers Federatie Schagen (OFS) gaat graag het gesprek aan.

Gemeente Schagen biedt een communicatiescan. Zij gaan analyseren hoe de communicatie van een organisatie is vormgegeven en wat er eventueel versterkt kan worden. 

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV

Riant Connections

Paauw Design += Engineering

Rodi Media – Schager Nieuwsblad

CONCREET AANBOD – bemiddeling tijdens Beursvloer via Schager Uitdaging
– ICT vanaf Morgen – een aantal laptops, desktops en een beamer
Kerkstoelen (19 stuks) – staal / hout stapelbaar, met en zonder leuningen
Vergadertafel, wingbureau’s en kasten
– Blauwe ordners (ongeveer 100 stuks)
– Printer/ kopieerapparaat/ scanner

Vragen

Regius College Schagen vraagt hulp bij het ontwikkelen van een display op school om enerzijds het bedrijfsleven te koppelen aan het onderwijs en anderzijds de bezoekende leerlingen bewust te maken van de verschillende (technische) oplossingen in hun omgeving. Zij zoeken contact met bedrijven met vakmensen die verstand hebben van de traditionele en moderne verbindingen in verband met het nog te ontwikkelen ‘huis’ in het technologielokaal.

Stichting Therapiehond Nederland leidt mensen en hun hond op om ingezet te worden in de zorg. Dat doen ze op twee locaties: Schagen en Baarn. In Schagen werken ze nu op een tijdelijk terrein, maar de stichting op zoek naar een veld van 1800/2000 m2 waar op vrijdag en zondag (en incidenteel op andere momenten) trainingen verzorgd kunnen worden.

Regionaal museum 1940-1945 vraagt een paar handige mannen of vrouwen met ladders om nieuwe ledverlichting op te hangen en enkele led armaturen.

Schagen Actief is opzoek naar bureaustoelen voor het kantoor, tafels (geen bureautafel), grote bloembakken en bloemen/planten, parasols voor de buitenbaden, tafelmodel koelkast en picknicktafels. Als tegenprestatie bieden zij een gratis twaalf banenkaart voor hun zwembaden, gratis reclamedoek in ons zwembad of sporthal, 1 uur gratis gebruik sporthal voor sportactiviteiten en op vrijdag tussen 12.00 en 12.30 gratis zwemmen voor senioren (65 +) in Zwembad de Wiel.

Hospice Schagen vraagt twee regentonnen. Materiaal voor 4 stopcontacten (buiten) bij de appartementen. Kerstboom en kachel, ventilatoren voor gasten die buiten zitten. Materiaal en hulp bij inrichten buitentoilet.

VVOP Petten vraagt ondersteuning en advies op het gebied van PR en sociale media. Hoe krijgen ze meer volk op hun evenementen?

Acon vraagt ondersteuning en advies op het gebied van PR en sociale media.

Stichting Dalisay Recovery vraagt spellen en creatieve materialen zoals klei, schilder- en tekenspullen, karton, speksteen, aquarel etc., voor de nieuwe locatie in Warmenhuizen. Als tegenprestatie kunnen zij een lezing over eetproblemen en het ontstaan van de stichting verzorgen. Aanwezigheid bij activiteiten zoals de open dag. Vermelding op website en social media.

Rugbyclub Rush vraagt ondersteuning bij vervanging/reparatie sanitair, vitrinekast voor in de keet voor merchandise, inrichting bar m.b.t. te verkopen spullen (snoep, chips enz.), pompaansluiting beregening (met hokje enz.), kliko’s voor ballen (schone), grote tafel met stoelen met Rush logo op het tafelblad en een scherm om als lichtkrant te kunnen gebruiken. Als tegenprestaties kan de club teamuitjes verzorgen/ teambuilding in de vorm van een training, VIP uitnodiging voor een thuiswedstrijd, merchandise pakket of reclame op Social Media.

Muziekschool DaCapo zoekt een paar bureaustoelen (4 stuks of minder), een computer, een printer en een groot beeldscherm. Als tegenprestatie bieden zij muziek.

Oratoriumkoor Schagen vraagt hulp bij de promotie van het koor met als doel jongere koorleden te bereiken en klassieke muziek bekendheid te geven. Als tegenprestatie stelt het koor kaarten voor de concerten of een kort optreden voor organisaties beschikbaar.

Stichting Kunstroute Zijpe is opzoek naar vrijwilligers die hands-on willen helpen tijdens Ku(n)stroute Zijpe aan Zee 2024. Te denken valt aan het opbouwen en plaatsen van kunstwerken i.s.m. kunstenaars, verspreiden van promotiemateriaal, begeleiden van artiesten etc.. Ook zouden zij graag advies krijgen over de statuten en willen zij meer jongeren betrekken bij het evenement. Als tegenprestatie kan het logo opgenomen worden in het promotiemateriaal, kan er tijdens het evenement een rondleiding verzorgd worden en kunnen er optredens bijgewoond worden.

Buurthuis Loet 10 zou graag een website willen. Als tegenprestatie kan men gratis vergaderen of ruimte voor een bedrijf.

De Muziektuin Schagen zou graag een zitmaaier willen en heeft als tegenprestatie 22 gratis concerten.

Museum Vreeburg zoekt een vaatwasmachine en een vertaler van Nederlandse tekst naar het Engel en Duits. Als tegenprestatie verzorgen zij graag een rondleiding door het museum.

Skager AC, locatie Schagen vraagt een naaimachine, keukenweegschaal die praat, voor afwegen klei en bak benodigdheden; plantenbakken (of hout om deze bakken zelf te maken) op hoogte waar rolstoelers bij kunnen en erbij kunnen zitten; aarde voor in de bakken; kruidenplantjes voor in de bakken; een lamineerapparaat en een picknicktafel waar ook iemand in een rolstoel aan kan zitten. Als tegenprestatie kan Skager AC een zelfgemaakte appeltaart aanbieden, soep (met kruiden uit de tuin) of bijvoorbeeld 100 printjes A4 formaat Enkelzijdig Full color.

Skager AC, locatie Warmenhuizen vraagt een kleine vriezer (tafelmodel) en laarzen die ze aan kunnen als ze papier gaan prikken met als tegenprestatie sleutelhangers met naam en/ of logo, aardbeivierkantjes, cake of boterkoek.

Muziekvereniging Zijpe vraagt hulp bij betere ledenwerving en ook bij het aantrekken van meer en ander publiek bij de concerten. Ook zijn zij opzoek naar hulp bij het vervoer van instrumenten, stoelen en podium bij optredens, b.v. in de vorm van lenen bus, of overdekte aanhanger. Voor het kopiëren en inscannen van muziek zoeken zij een kopieerapparaat of all-in-one printer. Als tegenprestatie bieden zij vermelding bij concerten of een optreden bij het bedrijf.

Molenhuijs Museum in Waarland heeft een geschilderde (Bordeaux-achtig rood) houten plankenvloer die begin volgend jaar aan een schilderbeurt toe is. De totale oppervlakte (voorportaal én museumvloer) is ca 70M2.

‘s Heeren Loo, regio Noord West Nederland is opzoek naar werkgevers om cliënten te plaatsen. Dit kan op verschillende manieren.  Bijvoorbeeld werk bij bedrijven voor cliënten die dit bij op eigen locatie kunnen en mogen doen.

Humanitas zoekt een bureau voor de nieuwe locatie in Schagen, een foto-shoot van het team, een printer voor de nieuwe locatie in Schagen en ontwerp en uitvoering van banners. Als tegenprestatie willen zij graag PR geven aan de eventuele matches en ze kunnen een training geven over eenzaamheid en/ of een informatiebijeenkomst geven aan personeel van het bedrijf over eenzaamheid de diensten die wij aanbieden.

Oranje Comité Waarland zoekt een percolator koffiemachine van 20/25 liter.

Wonen Plus Welzijn is opzoek naar hulp bij het opknappen van de vergaderruimte en het sfeervoller maken van de kantine. Ook zoeken zij eventueel ondersteuning op het gebied van PR. Wonen Plus Welzijn biedt twee cursussen aan, de cursus verbondenheid en zingeving én de cursus signaleren van eenzaamheid. Ook kan er een artikel in het magazine opgenomen worden.

Scouting Aquarius zoekt mogelijkheden om zelf een clubhuis te bouwen.

KNRM Callantsoog gaat in 2024 een nieuw boothuis bouwen in Callantsoog en kan daar goed nieuwe spullen en hulp bij gebruiken. Als tegenprestatie kun je mee op de boot om te ervaren wat het is om dit vrijwilligerswerk te doen!

Stichting Inloophuis Burgerbrug is een inloophuis voor mensen die geraakt zijn door kanker bij zichzelf of bij hun naasten. Zij zoeken voor het inloophuis tuinmeubilementen, windsingel, planten voor buiten, creatieve spullen voor de creatieve ochtenden, een prikbord, boekenkast, beamer, televisie of smart monitor, fietsenhok, tuinscherm en vrijwilligers die een workshop/lezing willen verzorgen. Als tegenprestatie kun je een dagdeel de vergaderruimte gebruiken (max. 20 personen), met een lezing en een rondleiding over de naastgelegen geitenhouderij.

Muziektheater La Scala Nobile wil graag meer bekendheid geven aan de concerten. Ook willen zij graag een vleugel plaatsen in november in Schagen voor Opera Gala. Als tegenprestatie kunnen zij kaarten voor het concert op 17 juni en kaarten voor het concert in november beschikbaar stellen. Muziektheater La Scala Nobile biedt optredens bij speciale bijeenkomst of openingen, workshops voor kinderen en volwassenen en lezingen over Opera en klassieke muziek.

Thuisbij Schagen is er voor thuiswonende mensen met (beginnende) dementie en geheugenproblemen. Die graag overdag onder de mensen zijn en zo lang mogelijk zelfstandig thuis willen blijven wonen, waarbij de partner of mantelzorger even op adem kan komen.

Stichting Babyspullen is op zoek naar mensen die bij de marketingactiviteiten kunnen ondersteunen, in de breedste zin van het woord. In oktober gaat de nieuwe site live en daarvoor zoeken we o.a. tekstschrijvers, fotografen en anderen die er tijd in willen en kunnen steken. Uiteraard zijn ze ook op zoek naar tweedehands babyspullen voor de 26000 pakketten die ze elk jaar uitdelen.

Wereld Dansfestival Schagen

Korenmolen de Hoop ‘t Zand

Museum Historisch Harenkarspel

Reddingsbrigade Petten

Stichting Kinderopvang Regio Schagen

Flessenpost uit Schagen

Dit overzicht is nog niet compleet. Informatie over de overige aanwezige partijen wordt hier de komende periode geplaatst.

De eerste matches zijn gemaakt!

Ook voor de organisatie van de Beursvloer zijn wij afhankelijk van matches. De Schager Uitdaging is deze partijen zeer dankbaar. Heb jij nog tips, wil jij ook iets bijdragen of helpen bij de organisatie? Neem dan contact met ons op via info@schageruitdaging.nl.
Het Regius College Schagen stelt de locatie beschikbaar en leerlingen van het Regius College komen helpen bij de ontvangst en werkzaamheden tijdens de Beursvloer. Daarnaast doen zij de catering.
Luuk Bos van Bos & Haeck is aanwezig om de gemaakte matches op waarde te schatten.
Natascha Stouthart van Stouthart & Hilber Notarissen
zal de matches die tijdens de Beursvloer gesloten worden bekrachtigen.
Koninklijke Vezet stelt 50 pizza’s en 50 fruit bakjes beschikbaar voor de eerste matches die gesloten worden.
Jolanda Jacobs Fotografie komt foto’s maken.
Noordkop Centraal geeft media aandacht.
Regius College Schagen heeft keycords beschikbaar gesteld t.b.v. de badges.
Slot Schagen heeft sta tafels beschikbaar gesteld.
Schagens Harmonie
stelt een gong ter beschikking.

Grijp deze kans en meld jouw vraag of je aanbod direct aan via info@schageruitdaging.nl!
Deel het bericht:
"Overzicht van vraag en aanbod Beursvloer Schager Uitdaging, donderdag 1 juni"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven