Overtollige inventaris gemeente Schagen krijgt tweede leven

6 juni 2016

De gemeente is van ons allemaal. Als de gemeente spullen over heeft, wil ze dat ook het liefst eerlijk verdelen onder alle inwoners. Dat gaat natuurlijk niet, maar gemeente Schagen doet wel een poging om overtollig meubilair eerlijk te verdelen onder verenigingen. Binnenkort wordt het gemeentehuis flink verbouwd. Meubilair dat overbodig wordt, wordt via de Schager Uitdaging aangeboden.

Eind september start er een grote verbouwing in het gemeentehuis aan de Laan. De gemeente gaat niet alleen de publiekshal vergroten, maar ook het kantoorgedeelte. Hierdoor kunnen er meer medewerkers werken in het gemeentehuis. En hoeft de gemeente niet meer het pand aan het Westerpark te huren (waar voorheen de ISD gevestigd was). Je zou denken dat meer mensen ook meer meubels nodig hebben, maar dat is niet zo. Na de verbouwing voert de gemeente het flexwerken in. Niet meer iedereen een eigen bureau, maar bureaus delen met elkaar.

Heeft u als vereniging nog tafels, bureaustoelen of kasten nodig? Gemeente Schagen biedt straks via ons haar overtollige inventaris aan u aan. In de tweede helft van augustus bieden wij op onze website de eerste lichting van deze inventaris aan. U kunt zich dan inschrijven voor meubilair waar u voor in aanmerking wilt komen. Zijn er meer inschrijvingen op spullen dan aangeboden? Dan volgt er een blinde loting.
Medio september organiseert de gemeente ophaalmomenten op drie locaties (Laan 19 te Schagen, Westerpark 20-30, Schagen en Oostwal 2, Tuitjenhorn). Na de verbouwing (afronding begin maart 2017) volgt er een tweede en laatste ronde van overtollige inventaris.

Houdt dus onze website in de gaten!

Deel het bericht:
"Overtollige inventaris gemeente Schagen krijgt tweede leven"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven