Nieuwe website voor Schager Uitdaging

27 juli 2021

De Schager Uitdaging heeft een nieuwe website, en daar zijn we trots op. Geheel in lijn met de huisstijl van de Nederlandse Uitdaging en in samenwerking met onze webpartner 12websites.nl, is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site ontwikkeld waarop de bezoeker op een eenvoudige wijze navigeert. Alle informatie is nu snel te vinden. Nieuw is de manier waarop we onze partners en ondersteuners in het zonnetje zetten. Alle betrokkenen, waaronder de bestuurs- en matchgroepsleden, worden voorgesteld en krijgen op deze manier de waardering die ze verdienen. Ook is er in één oogopslag te zien welke vragen maatschappelijke organisaties hebben en wat er door bedrijven aangeboden wordt. Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op www.schageruitdaging.nl.

Heeft jouw organisatie hulp nodig of is jouw vereniging opzoek naar bepaalde materialen? Heeft jouw bedrijf materialen, meubilair of apparatuur over? De Schager Uitdaging bemiddelt in vraag van maatschappelijke organisaties en aanbod van bedrijven van materialen (meubels en spullen) maar ook in menskracht (kennis, kunde, extra handen en creativiteit). Vraag en aanbod kunnen ingediend worden via  info@schageruitdaging.nl.

Actuele en openstaande vragen
Toneelgroep D@gh@p zoekt een opslagruimte van ongeveer 3 bij 3 meter voor het opslaan van het decor en rekwisieten. Museum Vreeburg vraagt naar vitrinekasten. In het museum moet ongeveer driekwart van de getoonde waardevolle spullen veilig achter glas staan. Hospice Schagen is opzoek naar een spreekgestoelte. Deze zal onder andere gebruikt worden voor vergaderingen en tijdens herinneringsbijeenkomsten voor de familie van de overleden gasten. Heb jij tips of een oplossing voor een van de openstaande vragen? Laat het weten via  info@schageruitdaging.nl.

Aanbod
Op dit moment worden er verschillende materialen aangeboden aan verenigingen of stichtingen uit de gemeente Schagen. Zo is er een HP LaserJet printer 5000N beschikbaar. In verband met de mogelijkheid om op A3 formaat te printen, zou het interessant kunnen zijn voor diverse organisaties, wellicht een muziekvereniging (partituren) of iemand die werkt met tekeningen. Het Zijper Museum biedt via de Schager Uitdaging 6 lampenkappen en 8 stoelen aan. De kappen en stoelen zijn schoon, heel en in goede conditie. ZiS Finance Support biedt ongeveer 125 archiefmappen van Atlanta Alzicht voor in een archiefkast aan. Van de in totaal 4 door Bejo Zaden aangeboden PC’s (refurbished) zijn er nog 2 beschikbaar. De PC’s (zonder beeldscherm e.d.) hebben de volgende systeemeigenschappen: Intel I5 processor, 6gb geheugen, 250gb harde schijf (geen SSD). Interesse? Laat het dan z.s.m. weten via  info@schageruitdaging.nl.

Recent gesloten matches Schager Uitdaging
Ed van Oerle van Noordkop Centraal heeft twee PC’s in ontvangst mogen nemen, aangeboden door Bejo Zaden. Noordkop Centraal kan deze PC’s goed gebruiken. Harrie Pieck heeft onlangs namens de Schager Tennisclub twee koelkasten opgehaald bij AB Vakwerk. De tennisclub had behoefte aan twee koelkasten voor de clubruimte en had deze vraag ingediend bij de Schager Uitdaging. De matchgroep is met de vraag aan de slag gegaan en met resultaat. Rikwin van Zanten van AB Vakwerk heeft deze match mogelijk gemaakt en de koelkasten overhandigd!

PC’s van Bejo Zaden naar Noordkop Centraal
Koelkasten AB Vakwerk voor Schager Tennisclub STC

Deel het bericht:
"Nieuwe website voor Schager Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven