Mooie match Beursvloer Schager Uitdaging uitgevoerd dankzij LTO Noord HLS

18 november 2021

Op donderdag 28 oktober vond de Beursvloer van de Schager Uitdaging plaats. Tijdens de Beursvloer zijn uiteenlopende mooie matches gesloten tussen maatschappelijke organisaties met hulpvragen en bedrijven/ ondernemers met aanbod. Zo is er ook een match gesloten tussen Skager AC Esdege-Reigersdaal en LTO Noord afdeling HLS. Skager AC was opzoek naar bloembollen of stekjes. Martijn van den Berg, voorzitter van LTO Noord HLS, was aanwezig bij de Beursvloer en kon Skager AC helpen om deze vraag op te lossen. Hij is met de vraag aan de slag gegaan en heeft een hele lading bloembollen weten te regelen en aangeboden. “LTO Noord afdeling HLS brengt hiermee het voorjaar alvast langs bij Skager AC Esdege-Reigersdaal”, aldus Martijn van den Berg. “Wij vinden het belangrijk om ook maatschappelijk betrokken te zijn en leveren graag een bijdrage daar waar mogelijk. Het is leuk om agrarische projecten in te vullen en het gehele bestuur van LTO Noord afdeling HLS was direct voor ondersteuning van dit project. De tulpen, narcissen en hyacinten hebben wij dan ook bij onze eigen leden geregeld. Skager AC kan hiermee alvast de bloemetjes buiten zetten.”

Jiska van Haarlem van Skager AC Esdege-Reigersdaal: “Skager AC biedt een breed scala aan dagactiviteiten, begeleid werk, trainingen en lotgenotencontact. Er worden passende activiteiten of een werkplek geboden aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, waaronder mensen met een chronische ziekte als MS of Parkinson of Niet Aangeboren Hersenletsel. In Schagen gaan er twee locaties verhuizen. Op onze nieuwe locatie aan de Zuiderweg wordt hard gewerkt om alles in orde te maken voor de nieuwe dagbestedingslocatie. Met het planten van deze bloembollen krijgen we in het voorjaar mooie kleuren en heerlijke geuren in onze tuin. Het is fantastisch dat de LTO ons hiermee heeft geholpen, zodat wij onze plannen kunnen realiseren.”

Heeft jouw organisatie ook hulp nodig of is jouw vereniging opzoek naar bepaalde materialen? Heeft jouw bedrijf materialen, meubilair of apparatuur over? De Schager Uitdaging bemiddelt in vraag van maatschappelijke organisaties en aanbod van bedrijven van materialen (meubels, spullen), menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en middelen (media). Vraag en aanbod kunnen ingediend worden via info@schageruitdaging.nl of www.schageruitdaging.nl.

 

Martijn van den Berg van LTO Noord HLS (links) overhandigt bloembollen aan Co Deurloo (rechts)

Deel het bericht:
"Mooie match Beursvloer Schager Uitdaging uitgevoerd dankzij LTO Noord HLS"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven