Meubilair uit raadszaal verdeeld onder verenigingen uit de gemeente Schagen

10 juli 2019

In verband met de verbouwing van de raadszaal van het gemeentehuis Schagen heeft de Schager Uitdaging meubilair mogen verdelen onder verenigingen en stichtingen uit de gemeente. Verenigingen mochten hun interesse kenbaar maken. Zo zijn de plafondcamera’s bijvoorbeeld naar het Zijper Museum gegaan. Aangezien OEK uit Schagerbrug én Midgard uit Tuitjenhorn beiden hadden aangegeven de schuifwand goed te kunnen gebruiken, heeft er een loting plaatsgevonden. Raadslid Marga Mulder heeft, in het bijzijn van beide partijen, een lootje getrokken. OEK uit Schagerbrug kwam als winnaar uit de bus en heeft de schuifwand inmiddels opgehaald. Met behulp van Bouwbedrijf Appelman, die de raadszaal op dit moment aan het verbouwen is, is het systeem uit het gemeentehuis weggehaald.

 

Schuifwand gezocht voor Midgard

Aangezien Midgard Tuitjenhorn niet als winnaar uit de loting is gekomen, is de Schager Uitdaging nu opzoek naar een schuifwand voor deze partij. Met een schuifwand kan Zorginstelling Midgard, een woon- en werkgemeenschap in Tuitjenhorn waar meer dan 100 jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking wonen, naar school gaan, werken en een bloeiend gemeenschapsleven onderhouden, de vergaderruimte in tweeën delen waardoor de ruimtes optimaal benut kunnen worden. Deze wens is er al geruime tijd bij Midgard, echter hebben de kosten die hiermee gepaard gaan ertoe geleid dat dit nog niet gerealiseerd kon worden. De schuifwand dient minimaal 445 cm lang en 258,5 cm hoog te zijn. Heeft u/ uw bedrijf een schuifwand, kent u iemand of heeft u tips, dan hoort de Schager Uitdaging graag van u via info@schageruitdaging.nl.

 

Vraag en aanbod Schager Uitdaging

De Schager Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. De uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van materialen (meubels, spullen), menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en middelen (media). Het aanbod van het meubilair uit de raadszaal van de gemeente Schagen is kenbaar gemaakt via diverse kanalen, waaronder de nieuwsbrief. Bent u actief bij een stichting of vereniging uit de gemeente Schagen of bij een maatschappelijk betrokken onderneming en wilt u op de hoogte blijven over vraag en/of aanbod, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief, via www.schageruitdaging.nl.

 

Loting schuifwand – v.l.n.r. Willy Linting (OEK), Marga Mulder (raadslid gemeente Schagen) en Loes Waanders (Midgard)
Plafondcamera’s raadszaal – Michel Jonker (gemeente Schagen, links) en Peter van de Wiel (Zijper Museum, rechts)


Schuifwand wordt uit de raadszaal gehaald door de vrijwilligers van OEK en Bouwbedrijf Appelman


Schuifwand wordt uit de raadszaal gehaald door de vrijwilligers van OEK en Bouwbedrijf AppelmanSchuifwand wordt uit de raadszaal gehaald door de vrijwilligers van OEK en Bouwbedrijf Appelman

 

Deel het bericht:
"Meubilair uit raadszaal verdeeld onder verenigingen uit de gemeente Schagen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven