MATCH – Workshop Smartphonefotografie Trans4Mate voor Skager AC Esdege-reigersdaal

9 november 2023

Op donderdag 9 november verzorgde Gerda Venema van Trans4Mate een workshop smartphonefotografie aan medewerkers van Skager AC Esdege-reigersdaal. Zij maakten binnen in Pand Raak en buiten in de regen geweldige foto’s. Dit was een match die tijdens de Beursvloer van Schager Uitdaging is gesloten. Gerda Venema heeft de workshop gratis verzorgd vanuit haar bedrijf Trans4mate. Zij vindt het belangrijk en waardevol om ‘iets’ terug te doen voor de maatschappij en dit is een hele mooie manier om dat te doen. Erna Kunst van Skager AC Esdege-reigersdaal kijkt terug op een leuke en geslaagde middag. Ze kunnen verder met alle bruikbare tips.

Als dank kreeg Gerda Venema een heerlijke appeltaart, een fijn cadeautje én heel enthousiaste deelnemers. Weer een mooie match, gesloten tijdens de Beursvloer van de Schager Uitdaging!

 
Heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Of heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Neem dan contact op met de Schager Uitdaging via info@schageruitdaging.nl. Dan gaat de Schager Uitdaging opzoek naar een match!

Deel het bericht:
"MATCH – Workshop Smartphonefotografie Trans4Mate voor Skager AC Esdege-reigersdaal"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven