MATCH – Sportattributen voor Zorgerf Waarland

24 oktober 2023

Voor de fitnessruimte van Zorgerf Waarland waren zij opzoek naar sportattributen. Via de Schager Uitdaging hebben zij een een crosstrainer en een hometrainer gekregen. Een particulier uit Warmenhuizen had gereageerd op de oproep van de Schager Uitdaging. Bedankt Piet, voor deze mooie match!

Zorgerf Waarland biedt (jong)volwassenen met een speciale zorgvraag de mogelijkheid om te wonen, logeren en/of van dagbesteding te genieten. De dagbesteding wordt afgestemd op wat de cliënten nodig hebben. Zo bieden zij in de groene omgeving naast het verzorgen van de dieren en het erf ook de mogelijkheid om talent in te zetten of te ontwikkelen in bijvoorbeeld de houtwerkplaats, de keramiekwerkplaats, de tuin en de kas, of de professionele keuken. Ook is er een eigen fitnessruimte.

Heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Of heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden?  Laat het ons dan weten via info@schageruitdaging.nl. Dan gaan wij opzoek naar een match!

Deel het bericht:
"MATCH – Sportattributen voor Zorgerf Waarland"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven