MATCH – Maar liefst vier partijen blij met beeldschermen Gorter Group

7 maart 2024

Via de Schager Uitdaging hebben 26 beeldschermen van Gorter Group een nieuwe bestemming gekregen. Gorter Group had nieuwe beeldschermen aangeschaft, waardoor er een flinke partij schermen vrijkwam. De schermen zijn nog prima van kwaliteit, dus heeft Gorter Group ze aangeboden via de Schager Uitdaging voor maatschappelijke verenigingen uit de gemeente Schagen. Balletschool Schagen, Noordkop Centraal, Wonen Plus Welzijn en Werkleerbedrijf de Factorie hebben afgelopen week allemaal de toegewezen schermen opgehaald.

Manuela Baken van St. Balletschool Schagen: “Wij zijn echt heel blij met de beeldschermen die ik mocht ophalen. Wij hebben ze onder andere nodig voor de administratiewerkzaamheden voor de Balletschool. Dit helpt ons enorm.”
Elise Visser van Wonen Plus Welzijn en Werkleerbedrijf de Factorie: “Wij kunnen de schermen heel goed gebruiken en als dank hebben wij een taart aangeboden. Het was een hartelijk ontvangst. Er werd zelfs nog een rondleiding gegeven. Dat maakte het extra leuk en interessant.”

Heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Of heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Neem dan contact op met de Schager Uitdaging via info@schageruitdaging.nl. Dan gaat de Schager Uitdaging opzoek naar een match!

Manuela Baken van Balletschool Schagen en Patrick Bremer van Gorter Group
Werkleerbedrijf de Factorie en WPW blij met beeldschermen van Gorter Group

Deel het bericht:
"MATCH – Maar liefst vier partijen blij met beeldschermen Gorter Group"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven