MATCH – Laptop Werkleerbedrijf De Factorie voor opvanglocatie Petten

1 december 2023

Een van de vrijwilligers van de opvanglocatie Petten was op zoek naar een laptop. Het is belangrijk dat de bewoners hun dagen zinvol kunnen invullen. Een bewoner, een architecte uit Syrië, wilde graag weer vol enthousiasme met haar werk en passie aan de slag. Werkleerbedrijf De Factorie van Wonen Plus Welzijn is gestart met een nieuwe werkstroom, namelijk een Computer Kringloop. Hiervoor zijn drie bureaustoelen nodig, zodat de kandidaten en vrijwilligers aan het werk kunnen. Toen deze vraag van Werkleerbedrijf De Factorie bij de Schager Uitdaging binnenkwam, werd al snel de link gelegd met een nog openstaande vraag. Werkleerbedrijf De Factorie heeft de vraag doorgespeeld naar Thomas Meurs van Stichting Mycroft en Stichting Leergeld Noordkop. Met deze partijen werkt Werkleerbedrijf De Factorie sinds kort samen. Deze partijen wilden de laptop graag beschikbaar stellen. Een bijzonder mooie match, die via de Schager Uitdaging tot stand is gekomen.

Bedankt Werkleerbedrijf De Factorie, Stichting Mycroft en Stichting Leergeld Noordkop voor deze fantastische match!

Heb jij/ Heeft jouw bedrijf drie bureaustoelen beschikbaar voor De Factorie? Neem dan contact op met de Schager Uitdaging via info@schageruitdaging.nl.

Heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Of heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Neem dan contact op met de Schager Uitdaging via info@schageruitdaging.nl. Dan gaat de Schager Uitdaging opzoek naar een match!

Deel het bericht:
"MATCH – Laptop Werkleerbedrijf De Factorie voor opvanglocatie Petten"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven