MATCH – Laptop van ICT vanaf Morgen voor Wonen Plus Welzijn

12 oktober 2023

Wonen Plus Welzijn heeft een laptop gekregen van ICT vanaf Morgen. Harriët van Domselaar heeft de laptop in ontvangst genomen. Als tegenprestatie heeft zij een mooi artikel geschreven. Bedankt ICT vanaf Morgen!

Artikel Harriët van Domselaar:

Heel blij met gereviseerde laptop!

Maatschappelijk betrokken ondernemen wordt steeds belangrijker. Daarom helpt de Schager Uitdaging bedrijven, stichtingen en verenigingen met elkaar in contact te komen, zodat er een uitwisseling van menskracht en/of materiaal kan plaatsvinden. Zo kwam ook het contact tussen Wonen Plus Welzijn en ICT vanaf Morgen tot stand. Er werd namelijk voor een van onze vrijwilligers een goed werkende laptop gezocht.

Kim Bakkum van het laatst genoemde bedrijf kwam met de oplossing. “ICT vanaf Morgen is een sociale onderneming”, legt ze uit. ”Wij brengen jongeren – die om wat voor reden dan ook – zijn uitgevallen weer terug naar school en werk. In de richting van informatie- en communicatietechnologie.”

Met vestigingen in Alkmaar en Zaandam worden er bij  ICT vanaf Morgen onder professionele begeleiding gebruikte producten gereviseerd, gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. Waarna ze opnieuw worden aangeboden voor hergebruik. “Zo werken we ook mee aan het verkleinen van de ICT-afvalberg. Dat is winwin.” 

Meer weten: kijk op www.ictvanafmorgen.nl

Artikel geschreven door: Harriët van Domselaar                                                       

Heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Of heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Laat het ons dan weten via info@schageruitdaging.nl. Dan gaan wij opzoek naar een match!

Deel het bericht:
"MATCH – Laptop van ICT vanaf Morgen voor Wonen Plus Welzijn"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven