match in kerstsfeer

14 december 2016

Onlangs werd in Slot Schagen de eerste Beursvloer voor Bedrijven georganiseerd door de Schager Uitdaging. Doel van dit evenement was om verenigingen en (non-profit) organisaties binnen de Gemeente Schagen in contact te brengen met bedrijven uit de gemeente om vragen om hulp, advies of spullen te realiseren.

Op de Beursvloer raakten een aantal medewerkers van Wonen Plus Welzijn in gesprek met Maureen Kramer, de nieuwe eigenaresse van bloemenwinkel Bloem& aan de Oude Slotstraat in Schagen. Daarbij werd afgesproken dat Wonen Plus Welzijn in voorkomende gevallen een beroep kon doen op Maureen. Dat moment kwam al snel omdat Wonen Plus Welzijn behoefte had aan kerstgroen om kerststukken te maken tijdens een bijeenkomst van Doet & Ontmoet in gebouw “de Groene Schakel” aan de A. Mauvestraat 161 in Schagen.

Er werd volop gebruik gemaakt van het geschonken kerstgroen door de aanwezigen van Doet & Ontmoet. Er werd met groot enthousiasme gewerkt aan de kerststukken en het moet gezegd worden, het resultaat mocht er zijn!

Deel het bericht:
"match in kerstsfeer"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven