LTO Noord afdeling HLS doneert bloemzaadjes aan Wonen Plus Welzijn Schagen

23 april 2020

De Schager Uitdaging is voor Wonen Plus Welzijn opzoek gegaan naar zakjes met zaden voor de abonnees en vrijwilligers, met als doel hen een hart onder de riem te steken. LTO Noord afdeling HLS – KAVB heeft enthousiast op de oproep gereageerd en heeft maar liefst 2400 zakjes met bloemzaden beschikbaar gesteld.

“De deelnemers aan de activiteiten en bijeenkomsten van Wonen Plus Welzijn missen het enorm dat zij elkaar niet meer kunnen ontmoeten. De bloemzaadjes zorgen voor kleur en fleur in huis of in de tuin en voor een beetje vrolijkheid in deze bijzonder lastige tijd”, benadrukt Elise Visser van Wonen Plus Welzijn.

“Toen wij benaderd werden door de Schager Uitdaging met dit verzoek voor Wonen Plus Welzijn waren wij als bestuur direct enthousiast. De LTO heeft in deze moeilijke tijd al diverse projecten gesteund voor o.a. zorginstellingen, dus dit project past er zeker tussen. Voor de agrarische sector zijn dit ook zware tijden, maar wij zijn ook blij dat we een klein gebaar kunnen maken. Wij hopen dat de bloemzaadjes in goede aarde vallen. Ze staan symbool voor een verse nieuwe start en er komt toch weer wat kleur in het leven! Zeker voor de kwetsbare groep. De LTO wenst iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd”, aldus Martijn van den Berg, voorzitter LTO Noord, afdeling HLS.

 


Martijn van den Berg overhandigt op gepaste afstand bloemzaden aan Elise Visser van Wonen Plus Welzijn

Deel het bericht:
"LTO Noord afdeling HLS doneert bloemzaadjes aan Wonen Plus Welzijn Schagen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven