Laatste kans om je aan te melden voor de Beursvloer van Schager Uitdaging

19 oktober 2021

Donderdag 28 oktober I 16.00 tot 18.00 uur I Alpha te Schagen

Donderdag 28 oktober om vier uur is het zover. Dan start in Alpha in Schagen de 4de editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging. Heb jij jouw bedrijf, vereniging of stichting al aangemeld? Tijdens de Beursvloer komen allerlei maatschappelijke organisaties met een hulpvraag en bedrijven met aanbod bij elkaar. Zij maken kennis met elkaar, gaan netwerken en handelen in betrokkenheid, met gesloten beurs. Wat de één over heeft of graag wil bieden, heeft meerwaarde voor een ander. Hierbij kun je denken aan meubilair en apparatuur, maar ook aan juridisch advies of trainingen op het gebied van sociale media of aan hulp bij bijvoorbeeld schilderklussen of het maken van foto’s. Een leuke tegenprestatie maakt de match compleet! Kortom… Grijp nu jouw kans om hulp of ondersteuning te krijgen of juist verenigingen en stichtingen uit jouw eigen omgeving te helpen en meld je zo snel mogelijk aan via info@schageruitdaging.nl. Aanmelden is in verband met de verdere voorbereidingen verplicht. Zie voor verdere informatie www.schageruitdaging.nl.


Onze eigen matches
Ook voor de organisatie van de Beursvloer zijn wij afhankelijk van matches. De Schager Uitdaging is deze partijen zeer dankbaar. In verband met het grote succes van de vorige Beursvloer heeft Nico Gründmann aangegeven dat het wederom bij Alpha in Schagen gehouden kan worden. Skager AC, Esdege-Reigersdaal zorgt voor de versnaperingen tijdens de Beursvloer. Jeroen Meegdes van het Zijper Notariskantoor en Aad Dobbe van Omnyacc Schagen zullen samen de maatschappelijke waarde vaststellen en de matches die tijdens de Beursvloer gesloten worden bekrachtigen. Koninklijk Vezet stelt pizza’s en fruitbakjes beschikbaar voor de eerste 50 matches die gesloten worden. Jolanda Jacobs Fotografie komt foto’s maken. Leerlingen van het Regius College komen helpen bij de ontvangst en werkzaamheden tijdens de Beursvloer. De Schagens Harmonie stelt een gong ter beschikking.

Vraag en aanbod van deze editie
Inmiddels hebben zich al uiteenlopende verenigingen en bedrijven aangemeld. Zo biedt ICT vanaf Morgen twee laptops, twee desktops en een beamer. Omnyacc Schagen biedt een scan aan van de financiële administratie en arbeids-juridisch en fiscaal advies. Jolanda Jacobs Fotografie biedt aan dat zij foto’s wil maken bij verenigingen of stichtingen. AB Vakwerk biedt twee koelkasten aan. Lootsma Human Resources kan advies geven en vragen beantwoorden over personeel. Noordkop Centraal biedt verenigingen en stichtingen ruimte om bekendheid te geven aan hun activiteiten.
Roeivereniging De Kop is opzoek naar een partij die kan helpen bij het leggen van stelconplaten. De stelconplaten hebben zij zelf al geregeld. Ook is de vereniging opzoek naar iemand die advies kan geven over het effectiever gebruiken van Facebook bij ledenwerving en public relations. Als tegenprestatie biedt de vereniging een teamuitje op de roeivereniging voor max 9 personen, bestaand uit instructie en onder begeleiding zelf roeien in de Schager haven met voor- en achteraf koffie en lekkers. Stichting Kunstroute Zijpe is opzoek naar een partij die folderkastjes zou kunnen maken en naar hulp tijdens het opbouwen en plaatsen van kunstwerken. Als tegenprestatie biedt de stichting aandacht in pr uitingen en/of een speciale rondleiding tijdens Ku(n)stroute Zijpe aan Zee. Schager Rugbyclub Rush is opzoek naar beregening van het (gras)sportveld in de zomer of een (nog goed werkende) beregeningsinstallatie zodat ze het zelf kunnen regelen. Als tegenprestatie kunnen zij rugby clinics verzorgen voor bedrijven die met hun personeel aan teambuilding willen doen. Gehandicapten Platform Schagen is o.a. opzoek naar een partij die het jaarlijks onderhoud van de strandrolstoelen zou kunnen uitvoeren en naar een locatie voor opslag in de winterperiode. Ook zoeken zij een geschikte verzekering. Als tegenprestatie wil het platform het ganzenbordspel spelen. Een startend inloophuis voor mensen die geraakt zijn door kanker, gevestigd naast een zorgboerderij in Burgerbrug, is opzoek naar vele spullen, waaronder meubels, keukenspullen, aankleding enz.. Als tegenprestatie bieden zij een rondleiding en/of kan er gebruik gemaakt worden van de nieuwe ruimte.Deel het bericht:
"Laatste kans om je aan te melden voor de Beursvloer van Schager Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven