MOOIE MATCH – KNRM Callantsoog blij met desktop van ICT vanaf Morgen via Schager Uitdaging

30 maart 2021

Via de bemiddeling van de Schager Uitdaging heeft het reddingstation KNRM Callantsoog een gerefurbished desktop aangeboden gekregen van ICT vanaf Morgen. Een van de PC’s van het reddingstation was aan vervanging toe. Daar de KNRM zijn bedrijfsvoering financiert vanuit vrijwillige donaties, hadden zij de vraag hiervoor neergelegd bij de Schager Uitdaging. Jolijn van Dijk van de Schager Uitdaging legde een link met ICT vanaf Morgen, een organisatie die zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk biedt in de ICT.

Deze jongeren zitten veelal in een lastige, uitzichtloze situatie, máár blijken allen één grote belangstelling te delen: ze zijn érg geïnteresseerd in ICT. Deze jongeren gaan onder andere aan het werk met afgeschreven computers die door het bedrijfsleven of andere organisaties (gemeentes, onderwijsinstellingen) worden gedoneerd, die zij vervolgens refurbishen. Daarnaast verzorgen zij diverse andere diensten en zijn daarmee een volwaardige ICT-dienstverlener.

Dinsdag 9 maart kon Marcel Sanders, secretaris van KNRM Callantsoog, deze welkome donatie voor het reddingstation in ontvangst nemen. Als dank bracht hij een prachtige speciaal gemaakte taart-met-foto mee. Sjaak Winder van ICT vanaf Morgen schroefde de kast even open om te vertellen wat er zoal aan videokaarten, geheugen, sdd-kaart en meer fraais geïnstalleerd was. Een mooie match van de Schager Uitdaging waar ICT vanaf Morgen de KNRM nog vele jaren plezier mee wenst.

Heeft jouw organisatie ook hulp nodig of is jouw vereniging opzoek naar bepaalde materialen? Heeft jouw bedrijf materialen, meubilair of apparatuur over? De Schager Uitdaging bemiddelt in vraag van maatschappelijke organisaties en aanbod van bedrijven van materialen (meubels, spullen), menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en middelen (media). Vraag en aanbod kunnen ingediend worden via info@schageruitdaging.nl of www.schageruitdaging.nl.Deel het bericht:
"MOOIE MATCH – KNRM Callantsoog blij met desktop van ICT vanaf Morgen via Schager Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven