Tennisvereniging Petten zoekt fietsenrekken voor een aan te leggen fietsenstalling – Sporthal Molentocht helpt

Tennisvereniging Petten wil graag een fietsenstalling aanleggen, met als doel te bevorderen dat men met de fiets naar de tennisbanen komt. Om dit te kunnen realiseren heeft de vereniging fietsenrekken nodig. Tennisvereniging Petten gaat een plateau van tegels aanleggen waarop de fietsenrekken geplaatst moeten worden. Hiermede wordt het komen naar de tennisbanen per fiets bevorderd.

Deze match is gerealiseerd

Via de Schager Uitdaging heeft Tennisvereniging Petten nu de gevraagde fietsenrekken en dus kan er gestart worden met het aanleggen van een fietsenstalling. De tennisvereniging wil graag een fietsenstalling aanleggen, zodat men met de fiets naar de tennisbanen kan komen. Om dit te kunnen realiseren was de vereniging opzoek naar fietsenrekken. Sporthal Molentocht is op dit moment bezig om buiten het een en ander op te knappen. De fietsenrekken stonden bij de oude ingang van de sporthal en werden praktisch niet meer gebruikt. Het is prachtig dat hiermee de tennisvereniging geholpen is.

 

Deze match is gesloten dankzij de inzet van Rikwin van Zanten, matchgroep lid van de Schager Uitdaging. De matchgroep behandelt de bij de Schager Uitdaging ingediende vragen van maatschappelijke organisaties. Heeft jouw organisatie ook hulp nodig of is jouw vereniging opzoek naar bepaalde materialen? Heeft jouw bedrijf materialen, meubilair of apparatuur over? De Schager Uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van materialen (meubels, spullen), menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en middelen (media). Vraag en aanbod kunnen ingediend worden via info@schageruitdaging.nl of www.schageruitdaging.nl.

Scroll naar boven