Bestellingen afleveren met Bakfiets

Vanuit ons Behandelcentrum De Schar voor jongeren met een beperking zoeken wij opdrachten om uit te voeren. De jongeren hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en willen graag participeren in de maatschappij. Door hen opdrachten te laten rijden voor bedrijven, kantoren of winkels in Schagen leren zij zich in een werkomgeving staande te houden.
Wij helpen en begeleiden hen met het vergroten van hun netwerk en leren heb vaardigheden aan die nodig zijn om zich in een arbeidsmatige omgeving te bevinden.
Dit kunnen praktische vaardigheden zijn, maar ook sociale vaardigheden.

De bakfiets heeft grote voordelen voor de opdrachtgever:
– er zit een deksel op, zo blijven de spullen droog en onbeschadigd.
– er zit trapondersteuning op, zo kunnen de jongeren ook wat zwaardere opdrachten rondbrengen.
– er zit een getrainde bestuurder op, zonder certificaat van ons “Special Forces Work: Logistiek” traject mag de jongeren de opdrachten niet uitvoeren.
– u biedt de jongeren een kans om mee te doen in de maatschappij, waardoor de jongeren zich meer gewaardeerd voelen en daardoor in het kader van de behandeling meer zicht op uitstroom naar gepast werk.

Op dit moment hebben we de donderdagochtenden al een opdracht.
De andere dagdelen is de bakfiets nog beschikbaar. Tegen een kleine vergoeding dragen wij zorg voor uw opdracht.

Wij komen graag met u in contact om uw opdracht te bespreken.

 

Match met Schager Uitdaging; onze jaarverslagen worden bezorgd bij ondernemers in de buurt en daar wordt meteen een promofolder bij gedaan voor de bakfietsbezorging.

Scroll naar boven