Meubilair, schuifwand, speakers en camera’s raadszaal gemeente Schagen voor verenigingen uit de gemeente

In verband met de verbouwing van de raadszaal van het gemeentehuis Schagen heeft de Schager Uitdaging meubilair mogen verdelen onder verenigingen en stichtingen uit de gemeente. Verenigingen mochten hun interesse kenbaar maken. Zo zijn de plafondcamera’s bijvoorbeeld naar het Zijper Museum gegaan. Aangezien OEK uit Schagerbrug én Midgard uit Tuitjenhorn beiden hadden aangegeven de schuifwand goed te kunnen gebruiken, heeft er een loting plaatsgevonden. Raadslid Marga Mulder heeft, in het bijzijn van beide partijen, een lootje getrokken. OEK uit Schagerbrug kwam als winnaar uit de bus en heeft de schuifwand inmiddels opgehaald. Met behulp van Bouwbedrijf Appelman, die de raadszaal op dit moment aan het verbouwen is, is het systeem uit het gemeentehuis weggehaald.

Schuifwand gezocht voor Midgard
Aangezien Midgard Tuitjenhorn niet als winnaar uit de loting is gekomen, is de Schager Uitdaging nu opzoek naar een schuifwand voor deze partij. Met een schuifwand kan Zorginstelling Midgard, een woon- en werkgemeenschap in Tuitjenhorn waar meer dan 100 jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking wonen, naar school gaan, werken en een bloeiend gemeenschapsleven onderhouden, de vergaderruimte in tweeën delen waardoor de ruimtes optimaal benut kunnen worden. Deze wens is er al geruime tijd bij Midgard, echter hebben de kosten die hiermee gepaard gaan ertoe geleid dat dit nog niet gerealiseerd kon worden. De schuifwand dient minimaal 445 cm lang en 258,5 cm hoog te zijn. Heeft u/ uw bedrijf een schuifwand, kent u iemand of heeft u tips, dan hoort de Schager Uitdaging graag van u via info@schageruitdaging.nl.

AANBOD TEKST:
De Schager Uitdaging mag, in verband met de verbouwing van de raadszaal van de gemeente Schagen, meubilair, speakers, plafondcamera’s en de schuifwand verdelen onder verenigingen en stichtingen uit de gemeente. In totaal zijn het 16 dubbele en 5 enkele bureautafels, 8 plafondspeakers, 3 plafondcamera’s en een schuifwand inclusief de rails. Nadere informatie, de afmetingen en beeldmateriaal is hieronder te vinden. Maatschappelijke verenigingen en organisaties die interesse hebben in één of meerdere zaken, kunnen dit t/m zondag 30 juni doorgeven aan Jolijn van Dijk via info@schageruitdaging.nl.

Er zijn twee dagen ingepland waarop men, op afspraak, het meubilair indien gewenst kan bekijken. Indien uw vereniging hier gebruik van wil maken, kan dit t/m maandag 24 juni per mail aangevraagd worden via info@schageruitdaging.nl. Op maandag 1 juli wordt per mail doorgegeven welke verdeling er is gemaakt. Het meubilair kan op zaterdag 6 juli opgehaald worden. Hier worden nadere afspraken over gemaakt.

Aanbod:

 • Bureautafels
  • 16 dubbele bureaus (120/160 cm)
  • 5 enkele bureaus (60/80 cm)
  • Afmetingen bureaus: (zie onderstaande foto’s) hoogte 74 cm, breedte 120/160 of 60/80 en 82 diep
  • Het zijn losse bureaumodules.

 

 • Speakers en camera’s
  • 8 plafondspeakers en 3 plafondcamera’s

Plafondspeaker
Plafondcamera

 

 • Schuifwand met rails
  • In totaal 8 panelen, incl. rails
  • Afmetingen panelen: hoogte 260 cm en breedte 120 cm
  • 3 deuren in totaal

 
 

 

Scroll naar boven