Wasmiddel om de was van stichting Babyspullen te kunnen doen om zo een constante werkstroom te creëren voor de was en strijkservice van de Factorie

Binnen werkleerbedrijf de Factorie is er de was- en strijkservice. Op dit moment heeft de was- en strijkservice te weinig klanten om een constante werkstroom te kunnen garanderen voor de kandidaten. We kunnen kandidaten die vragen om die plek, nog niet goed bedienen.
Er is contact gelegd met stichting babyspullen. Voorsorteren van de babyspullen is mogelijk. Daarnaast is er de vraag of de Factorie kleding die schaars is, wil wassen. Babyspullen wast niet zelf. Vooral jasjes en kleding in maat 68 is schaars. Als deze in de afgekeurde kledingbak belanden terwijl met een wasbeurt de kleding wel geschikt is voor een pakket, dan zou dat helpen om maat 68 voldoende toe te kunnen voegen aan de pakketten. Stichting babyspullen krijgt geen subsidie en heeft geen budget om de kleertjes te laten wassen. De Factorie zou geholpen zijn met de was van babyspullen, omdat op die manier de was- en strijkservice meerdere dagen open zou kunnen en we meer kandidaten zouden kunnen bedienen. Win-Win. De vraag concreet: Wie zou ons kunnen helpen aan wasmiddel, vlekkenmiddel en wasverzachter om voor stichting babyspullen te gaan wassen om op die manier de was- en strijkservice vorm te geven?

Scroll naar boven