Herten van Hertenkamp Schagerbrug droge pootjes dankzij Dikkerboom Betonboringen

14 mei 2019

Op zaterdag 11 mei ging een lang gekoesterde wens van De stichting Hertenkamp Schagerbrug in vervulling. Ongeveer vijf jaar geleden heeft de stichting moeten besluiten de vijver in het dierenpark te dempen omdat de kosten van het onderhoud aan de vijver niet waren op te brengen. Hierdoor was er bij zware regenval wel veel wateroverlast. Het regenwater kon namelijk niet goed weglopen door de oude, dikke betonlaag onder de grond. Hierdoor kwam een groot deel van het park steeds onder water te staan en konden de dieren er niet meer staan. Hier moest nodig wat aan gedaan worden en dus werd er hulp gevraagd bij de Schager Uitdaging.

De Schager Uitdaging heeft veel contacten bij het bedrijfsleven in en om Schagen en heeft een gespecialiseerd bedrijf in betonboringen bereid gevonden om een flink aantal gaten in de betonplaat te boren. Boy Koopman van Dikkerboom Betonboringen is aan de slag gegaan met speciale apparatuur. Met de watergekoelde boorinstallatie waren de gaten snel gemaakt. Hopelijk is hiermee het waterprobleem opgelost en hebben de herten voortaan droge pootjes.

De Schager Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. Zij bemiddelen in vraag en aanbod van Materialen, Menskracht en Middelen. Heeft uw stichting of vereniging ook een wens? Kijk dan op www.schageruitdaging.nl hoe u deze kunt indienen.

Foto’s en tekst: Bas Burlage van Luba uitzendbureau (bestuurslid Schager Uitdaging)

Deel het bericht:
"Herten van Hertenkamp Schagerbrug droge pootjes dankzij Dikkerboom Betonboringen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven