Heb jij je al aangemeld voor de Beursvloer van de Schager Uitdaging op 28 oktober

1 oktober 2021

Donderdag 28 oktober I 16.00 tot 18.00 uur I Alpha te Schagen

Grijp deze kans en meld jouw bedrijf of maatschappelijke organisatie direct aan via info@schageruitdaging.nl!

Op donderdag 28 oktober zal van 16:00 tot 18:00 uur in Alpha Schagen de 4de editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging plaatsvinden. De Beursvloer is hét evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken, handelen in betrokkenheid en een match kunnen sluiten. Stichtingen, verenigingen en organisaties die opzoek zijn naar vakkennis, materialen en vrijwilligersuren voor het uitvoeren van specifieke klussen kunnen tijdens de beurs contact leggen met bedrijven die graag verenigingen uit de eigen omgeving willen helpen of ondersteunen, met gesloten beurs. Alpha wordt beschikbaar gesteld voor het organiseren van de Beursvloer. Dit is al een mooie eerste MATCH!

Waarom aanmelden als bedrijf?

Wil jij als ondernemer of bedrijf maatschappelijke organisaties én bedrijven uit de gemeente Schagen ontmoeten? Heb jij materialen of middelen, kennis of klushanden beschikbaar die jij wilt delen met maatschappelijke organisaties uit jouw eigen omgeving, in ruil voor een leuke tegenprestatie? Grijp dan deze kans om op een gemakkelijke manier verenigingen en stichtingen uit de gemeente Schagen te helpen en meld jouw bedrijf of aanbod nu aan via info@schageruitdaging.nl!

Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek naar hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dit hoeft niet altijd in de vorm van financiële sponsoring. Tijdens de beursvloer kun je met maatschappelijke organisaties kennismaken en samen kijken of jij de organisatie verder kunt helpen en bijvoorbeeld jouw kennis kunt delen, of juist mankracht beschikbaar kunt stellen. Ook kan een vereniging blij worden gemaakt met goederen, diensten of spullen die het bedrijf over heeft. Dat zorgt er ook meteen voor dat deze materialen niet worden weggegooid, maar een tweede leven krijgen. Als dank voor het aanbod levert de maatschappelijke organisatie een mooie, leuke of bijzondere tegenprestatie voor het bedrijf of de samenleving. Deze tegenprestatie maakt de match compleet! Daarnaast worden de matches natuurlijk tijdens en na de Beursvloer in het spotlicht gezet.

Waarom aanmelden als maatschappelijke organisatie?

Heb jij vanuit jouw vereniging, stichting of organisatie een vraag? Dit kan zijn op het gebied van materialen en producten, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat er grote behoefte is aan kennis of diensten. Laat het ons dan weten en meld je aan voor de Beursvloer! Dan gaan wij op zoek naar een ondernemer met wie jij tijdens de beursvloer een mooie match kunt maken! Grijp deze kans om ondersteuning te krijgen van bedrijven uit onze gemeente en meld jouw vraag nu aan via info@schageruitdaging.nl!

Verenigingen en stichtingen hebben vaak incidenteel behoefte aan extra hulp, advies en kennis of specifieke materialen en spullen. Bij deze maatschappelijke organisaties gaat veel tijd zitten in het organiseren van activiteiten. De Beursvloer biedt jouw vereniging of stichting de mogelijkheid om kennis te maken met bedrijven en ondernemers uit de gemeente Schagen, die iets willen betekenen in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. De aanwezige bedrijven bieden bijvoorbeeld hulp aan bij juridische zaken, projectondersteuning of marketing en communicatieadvies. Maar ook specifieke materialen, faciliteiten of helpende handen kunnen door de bedrijven aangeboden worden. Als dank voor het aanbod levert jouw vereniging of stichting een tegenprestatie, denk bijvoorbeeld aan een optreden, cursus/ training of een rondleiding. Zo wordt een match een gelijkwaardig partnerschap.

Kortom… de Beursvloer Schagen is dé perfecte plek om contact te leggen met het bedrijfsleven, clubs, verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties. Aanmelden is, in verband met de verdere voorbereidingen, verplicht en kan via info@schageruitdaging.nl.


Datum: Donderdag 28 oktober
Tijdstip: 16:00 tot 18:00 uur
Locatie: Alpha Schagen
Aanmelden: info@schageruitdaging.nlDeel het bericht:
"Heb jij je al aangemeld voor de Beursvloer van de Schager Uitdaging op 28 oktober"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven