Geslaagde netwerkmiddag

29 mei 2018

Op donderdag 17 mei j.l. organiseerde de Schager Uitdaging onder leiding van Manager Renate van der Laan haar jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Dit keer was Omnyacc (accountants & belastingadviseurs) in Schagen de gastheer.

Nadat Renate iedereen welkom had geheten en een overzicht gaf van het afgelopen succesvolle jaar met zoveel geslaagde matches, gaf zij het woord aan André Schutte van Atlantis Handelshuis uit Den Helder. De ruim dertig aanwezigen luisterden met grote interesse naar zijn boeiende voordracht. Dit bedrijf levert verse streekproducten aan ziekenhuizen, zorginstellingen en eerdaags ook aan hotels. Al het voedsel komt van telers en boeren uit de directe omgeving (Texel, Kop van Noord-Holland) en worden daar ook bewerkt, waardoor grote besparingen op de zogenaamde voedselkilometers (tot 76%) en de CO2-uitstoot (86%) worden behaald.
Bovendien is de smaak van deze verse producten uitmuntend (“Ons voedsel is het beste medicijn!”) die worden bereid volgens recepten van de bekende top kok Ron Blauw.

Aan het eind van deze geslaagde middag was er gelegenheid om met elkaar te netwerken en daar werd volop gebruik van gemaakt.

 

Andre Schutte – Atlantis Handelshuis

Deel het bericht:
"Geslaagde netwerkmiddag"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven