De Top komt naar de Kop!

11 november 2015

Op vrijdag 20 november 2015 komt de top van het Nederlandse bedrijfsleven naar de kop van Noord-Holland. Op dit congres worden de top van het bedrijfsleven, de politiek en het regionale onderwijs bij elkaar gebracht. Voor het eerst in de geschiedenis hebben we in onze eigen Noordkop een eigen congres, waar sprekers vanuit Microsoft, gemeente Hollands Kroon, KopWerkt, Shell en vanuit de landelijke politiek hun opwachting maken. Wij nodigen u graag uit om op deze dag deel te nemen aan discussies rondom organiseren in de 21ste eeuw.

Dit is je kans om met hen, ondernemers, de politiek en misschien toekomstige werknemer(s) in contact te komen, vragen te stellen en door elkaar geïnspireerd te worden.
Tijdens diverse Masterclasses word je meegenomen in onderwerpen als het aantrekkelijk blijven als werkgever, de nieuwe participatiewet, het nieuwe werken en nog veel meer.

Wil jij daar bij zijn? Kijk dan op www.topnh.nl en meld je snel aan. Er is plaats voor maximaal 250 ondernemers, die gratis toegang hebben.

Deel het bericht:
"De Top komt naar de Kop!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven