BEURSVLOERMATCH – Zadenpakket Bejo voor Thuisbij Schagen

12 juli 2023

De match tussen Thuisbij Schagen en Bejo, die tijdens de Beursvloer van de Schager Uitdaging gesloten is, is inmiddels ingelost. Thuisbij Schagen heeft een compleet zadenpakket voor het moestuintje in ontvangst mogen nemen. Perry Hoogerwerf: “Wij mochten vanuit Bejo een kleine bijdrage leveren aan de (groen) inhoud van dagactiviteiten voor mensen met beginnende dementie of geheugenproblemen. Exploring nature never stops!

Als tegenprestatie heeft Bejo een door bewoners van Thuisbij Schagen zelfgebakken appeltaart in ontvangst mogen nemen. Bedankt voor deze mooie match Perry Hoogerwerf van Bejo.

Heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Of heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Laat het ons dan weten via info@schageruitdaging.nl. Dan gaan wij opzoek naar een match!

Donderdag 1 juni Beursvloer Schager Uitdaging
Donderdag 1 juni stroomde de aula van het Regius College locatie Hofstraat vol met bedrijven en maatschappelijke organisaties, clubs en verenigingen. Deze partijen kwamen bijeen om met elkaar kennis te maken en te netwerken, maar vooral om te handelen in betrokkenheid, met gesloten beurs, in ruil voor een tegenprestatie. Om 16:30 uur opende wethouder Simco Kruijer de Beursvloer door op de gong te slaan. Er zijn maar liefst 76 matches gesloten voor een totale maatschappelijke waarde van € 44.250,-.

Deel het bericht:
"BEURSVLOERMATCH – Zadenpakket Bejo voor Thuisbij Schagen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven