BEURSVLOERMATCH – Workshop smartphonefotografie van Trans4mate voor Inloophuis Burgerbrug

18 juli 2023

Gerda Venema van Trans4mate heeft een workshop smartphonefotografie verzorgd aan Inloophuis Burgerbrug. Deze match is gesloten tijdens de Beursvloer van de Schager Uitdaging. Door alle tips van Gerda Venema van Trans4mate kunnen er nu nog mooiere foto’s gemaakt worden en kan de organisatie nog beter in beeld gebracht worden.
Gerda Venema van Trans4mate: “Het werd een leuke avond. Niet alleen omdat de deelnemers enthousiast waren maar ook omdat we op de geitenboerderij alle gelegenheid kregen om de dieren te fotograferen. Geiten, kippen, (jonge) eendjes, koeien, paarden. Het scharrelde allemaal rond en wilde graag voor ons poseren. Er werden prachtige foto’s gemaakt en na afloop kreeg ik leuke én lekkere cadeautjes, als dank voor mijn werk.” Wendy Borst Roozendaal van Inloophuis Burgerbrug: Wat een gezelliggeit! De workshop van Gerda Venema van Trans4mate was super leerzaam. Nu kunnen we voor ons Inloophuis Burgerbrug mooie foto’s maken. Dank allen voor de leerzame en mooie avond.”  Heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Of heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Laat het ons dan weten via info@schageruitdaging.nl. Dan gaan wij opzoek naar een match!

Heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Of heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Laat het ons dan weten via info@schageruitdaging.nl. Dan gaan wij opzoek naar een match!

Donderdag 1 juni Beursvloer Schager Uitdaging
Donderdag 1 juni stroomde de aula van het Regius College locatie Hofstraat vol met bedrijven en maatschappelijke organisaties, clubs en verenigingen. Deze partijen kwamen bijeen om met elkaar kennis te maken en te netwerken, maar vooral om te handelen in betrokkenheid, met gesloten beurs, in ruil voor een tegenprestatie. Om 16:30 uur opende wethouder Simco Kruijer de Beursvloer door op de gong te slaan. Er zijn maar liefst 76 matches gesloten voor een totale maatschappelijke waarde van € 44.250,-.

Deel het bericht:
"BEURSVLOERMATCH – Workshop smartphonefotografie van Trans4mate voor Inloophuis Burgerbrug"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven