BEURSVLOERMATCH – Sociale Media training van She knows how voor maar liefst 6 verenigingen!

17 juli 2023

Tijdens de Beursvloer van de Schager Uitdaging heeft She knows how met maar liefst 6 verenigingen uit de gemeente Schagen een match gesloten. She knows how heeft een training Social Media verzorgd. Op vrijdag 14 juli kregen Thuisbij Schagen, Rugbyclub RUSH, Oratoriumkoor Schagen, Muziekvereniging Zijpe, Noordkopvoorelkaar en Diabeweeg van Lonneke Deutekom een schat aan informatie. “Kennis delen, daar kun je niet anders dan blij van worden! Zeker met een leergierige groep als deze ‘-,” aldus Lonneke Deutekom van She knows how.
She knows how draagt de Schager Uitdaging een warm hart toe. Diverse malen hebben zij matches gemaakt met verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties. Deze training is daar een goed voorbeeld van. Kijk voor meer informatie op de site sheknowshow.nl  en volg ze op de socials!

Heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Of heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Laat het ons dan weten via info@schageruitdaging.nl. Dan gaan wij opzoek naar een match!

Donderdag 1 juni Beursvloer Schager Uitdaging
Donderdag 1 juni stroomde de aula van het Regius College locatie Hofstraat vol met bedrijven en maatschappelijke organisaties, clubs en verenigingen. Deze partijen kwamen bijeen om met elkaar kennis te maken en te netwerken, maar vooral om te handelen in betrokkenheid, met gesloten beurs, in ruil voor een tegenprestatie. Om 16:30 uur opende wethouder Simco Kruijer de Beursvloer door op de gong te slaan. Er zijn maar liefst 76 matches gesloten voor een totale maatschappelijke waarde van € 44.250,-.

Deel het bericht:
"BEURSVLOERMATCH – Sociale Media training van She knows how voor maar liefst 6 verenigingen!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven