BEURSVLOERMATCH – Desktop en Beamer van ICT vanaf Morgen voor Inloophuis Burgerbrug

26 september 2023

Tijdens de Beursvloer van de Schager Uitdaging heeft ICT vanaf Morgen verschillende verenigingen en stichtingen uit de gemeente Schagen blij gemaakt, waaronder Inloophuis Burgerbrug. Onlangs heeft Wendy Borst Roozendaal een desktop en een beamer opgehaald bij ICT vanaf Morgen. Oguzhan Karayurt, die de refurbishment regelt, heeft de apparatuur overhandigd. Wat een geweldige match! Bedankt ICT vanaf Morgen.

Heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Of heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Laat het ons dan weten via info@schageruitdaging.nl. Dan gaan wij opzoek naar een match!

Donderdag 1 juni Beursvloer Schager Uitdaging
Donderdag 1 juni stroomde de aula van het Regius College locatie Hofstraat vol met bedrijven en maatschappelijke organisaties, clubs en verenigingen. Deze partijen kwamen bijeen om met elkaar kennis te maken en te netwerken, maar vooral om te handelen in betrokkenheid, met gesloten beurs, in ruil voor een tegenprestatie. Om 16:30 uur opende wethouder Simco Kruijer de Beursvloer door op de gong te slaan. Er zijn maar liefst 76 matches gesloten voor een totale maatschappelijke waarde van € 44.250,-.

Deel het bericht:
"BEURSVLOERMATCH – Desktop en Beamer van ICT vanaf Morgen voor Inloophuis Burgerbrug"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven