BEURSVLOERMATCH – Bejo en Stichting Wijland de Kampen vinden elkaar op Beursvloer Schager Uitdaging

6 juni 2024

Tijdens de jaarlijkse Beursvloer van de Schager Uitdaging op donderdag 18 april hebben Bejo en Stichting Wijland de Kampen een prachtige match gesloten. Na hun recente verhuizing naar een modern kantoorpand aan de Trambaan in Warmenhuizen, besloot Bejo enkele overtollige kantoorartikelen aan te bieden met als doel ze te schenken aan organisaties met een maatschappelijk karakter.

Een van de items die Bas Burlage namens Bejo mocht schenken was een supersnelle laserprinter, die nu een mooie plek krijgt bij Stichting Wijland de Kampen. Deze stichting richt zich op het ondersteunen van mensen met levensbedreigende ziekten, kankerpatiënten en familieleden die dierbaren hebben verloren aan deze ziekte. Bij Wijland de Kampen kunnen bezoekers deelnemen aan diverse activiteiten, variërend van creatieve bezigheden tot tuinieren, spelletjes spelen en genieten van de natuur op het terrein.

Ingrid van der Stoop-Nolten, van Stichting Wijland de Kampen, had een wensenlijstje samengesteld voor de Beursvloer, waarop onder andere een printer stond voor creatieve doeleinden en het uitprinten van instructies en correspondentie. De printer die Bejo overhad, zal nu een nieuw leven krijgen bij de stichting, waar deze een waardevolle nieuwe bestemming krijgt. Als tegenprestatie voor deze gulle gift zal Ingrid een prachtig boeket samenstellen uit de eigen bloemenpluktuin. Dit boeket zal een ereplaats krijgen op de welkomstbalie van Bejo, als blijk van waardering voor hun ondersteuning van lokale initiatieven met een sociaal doel.

Deze match op de Beursvloer benadrukt niet alleen de waarde van samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, maar ook het belang van het hergebruiken van middelen en het ondersteunen van de lokale gemeenschap. Bejo en Stichting Wijland de Kampen vormen een inspirerend voorbeeld van hoe bedrijven en non-profitorganisaties samen kunnen werken aan een betere samenleving. Meer informatie over de Schager Uitdaging zie www.schageruitdaging.nl.

Manuela Baken van Balletschool Schagen en Patrick Bremer van Gorter Group
Werkleerbedrijf de Factorie en WPW blij met beeldschermen van Gorter Group

Deel het bericht:
"BEURSVLOERMATCH – Bejo en Stichting Wijland de Kampen vinden elkaar op Beursvloer Schager Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven