BEURSVLOERMATCH – All-in-one printer van I-Projekt Vakantiewoningen aan de kust voor Muziekvereniging Zijpe

18 juli 2023

Tijdens de Beursvloer van de Schager Uitdaging is er een match gesloten tussen I-Project Vakantiewoningen aan de Kust en Muziekvereniging Zijpe. De muziekvereniging was opzoek naar een printer. I-Project Vakantiewoningen aan de kust heeft deze printer beschikbaar gesteld. Anja Smit van Muziekvereniging Zijpe: “Wij zijn enorm blij met deze mooie all-in-one printer voor onze vereniging! Nu kunnen wij onze muziek weer haarscherp printen/scannen en kopiëren tot A3 aan toe!”

Bedankt I-Project Vakantiewoningen aan de kust voor deze mooie match!

Heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Of heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Laat het ons dan weten via info@schageruitdaging.nl. Dan gaan wij opzoek naar een match!

Donderdag 1 juni Beursvloer Schager Uitdaging
Donderdag 1 juni stroomde de aula van het Regius College locatie Hofstraat vol met bedrijven en maatschappelijke organisaties, clubs en verenigingen. Deze partijen kwamen bijeen om met elkaar kennis te maken en te netwerken, maar vooral om te handelen in betrokkenheid, met gesloten beurs, in ruil voor een tegenprestatie. Om 16:30 uur opende wethouder Simco Kruijer de Beursvloer door op de gong te slaan. Er zijn maar liefst 76 matches gesloten voor een totale maatschappelijke waarde van € 44.250,-.


Deel het bericht:
"BEURSVLOERMATCH – All-in-one printer van I-Projekt Vakantiewoningen aan de kust voor Muziekvereniging Zijpe"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven