Beursvloer Schager Uitdaging – donderdag 26 maart!

15 februari 2020

De door de regering ingestelde maatregelen om het Corona virus te bestrijden hebben ons doen besluiten de geplande Beursvloer van de Schager Uitdaging, van donderdag 26 maart aanstaande, te verschuiven naar een later moment dit jaar. Zodra dat moment bekend is, zullen wij dat direct communiceren. Wij danken u voor uw begrip en hopen u te zien tijdens de Beursvloer 2020. Vraag en aanbod kunnen uiteraard nog steeds ingediend worden bij de Schager Uitdaging.

 

Op donderdag 26 maart 2020 zal de 4de editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging plaatsvinden. Eens per jaar organiseert de Schager Uitdaging een Beursvloer waar zowel bedrijven als verenigingen samengebracht worden om met elkaar kennis te maken en met gesloten beurs te handelen en een match te sluiten. Stichtingen, verenigingen en organisaties die opzoek zijn naar vakkennis, materialen en vrijwilligersuren voor het uitvoeren van specifieke klussen kunnen tijdens de beurs contact leggen met bedrijven. Binnenkort zullen de uitnodigingen hiervoor verzonden worden. De eerste match voor de Beursvloer is gemaakt. In verband met het grote succes van de Beursvloer 2018 heeft Nico Gründmann aangegeven dat het wederom bij Alpha in Schagen gehouden kan worden. De Schager Uitdaging is hem hier dankbaar voor.

Bedrijven
De beursvloer is de gelegenheid om op een gemakkelijke manier iets te doen voor verenigingen en stichtingen uit de gemeente Schagen. Door het grote aanbod kun je als ondernemer zelf de keuze maken wat goed bij jouw bedrijf past. Tevens is het een ideale gelegenheid om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten.

Maatschappelijke organisaties
Het bedrijfsleven wil organisaties graag helpen door een helpende hand, kennis of spullen aan te bieden. Deze beursvloer is een mooie gelegenheid om maatschappelijk betrokken ondernemers uit de gemeente Schagen te ontmoeten die jouw organisatie willen helpen. Een wederdienst maakt de match compleet. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding, gratis toegangskaartjes voor een uitvoering/ optreden, les, deelname activiteit etc..

Datum: donderdag 26 maart 2020
Tijd: 16:00 tot 18:00 uur
Locatie: ALPHA, Loet 13 te Schagen
Aanmelden: info@schageruitdaging.nl

Tijdens de Beursvloer ontstaan natuurlijk de mooiste ideeën voor matches, toch ontvangen wij graag vooraf informatie van de maatschappelijke organisaties over de behoeftevragen en van de bedrijven over het mogelijke aanbod. Aanmelden kan door uw naam, de naam van de stichting/vereniging of het bedrijf en informatie over vraag en/of aanbod te sturen naar: info@schageruitdaging.nl.

Informatie over de vorige edities, zie http://www.schageruitdaging.nl/activiteiten/beursvloer/

 

Deel het bericht:
"Beursvloer Schager Uitdaging – donderdag 26 maart!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven