Beursvloer Schager Uitdaging bij Regius College wederom groot succes

19 april 2024

De zesde editie van de Beursvloer van Schager Uitdaging, die plaatsvond op donderdagavond 18 april in het Regius College Schagen locatie Hofstraat, heeft maar liefst 80 matches opgeleverd, met een totale maatschappelijke waarde van € 45.000,-. Ondernemers, bedrijven, onderwijs, gemeente, stichtingen en verenigingen kwamen samen om elkaar te ontmoeten, om te netwerken, maar vooral om te handelen met gesloten beurs. In ruil voor een tegenprestatie. Om 19:15 uur opende wethouder Puck de Nijs-Visser de Beursvloer door op de gong te slaan. Hiermee werd het startsein gegeven voor het matchen.

Jolijn van Dijk, manager van de Schager Uitdaging, kijkt terug op een zeer geslaagde Beursvloer. “Een prachtig resultaat. De sfeer was goed en er zijn vele hulpvragen van verenigingen en clubs opgelost en bijzondere en betekenisvolle verbindingen gelegd tussen verschillende partijen. Naast het feit dat er prachtige matches zijn gemaakt, zijn er ook hele waardevolle contacten gelegd en gegevens uitgewisseld. Dit resulteert ook weer in mooie samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. En dat is uiteindelijk het doel van de Schager Uitdaging, het leggen van betekenisvolle verbindingen tussen deze partijen,” aldus Jolijn van Dijk.

Fotograaf Jolanda Jacobs

Gouden Kei
Nieuw dit jaar was de ‘Gouden Kei’: een prijs voor de meest opvallende match. Het Regius College mocht de ‘Gouden Kei’ in ontvangst nemen. De leerlingen gaan vogelhuisbouwpakketten maken voor Stichting Wijland de Kampen.

Matches
Er zijn verschillende mooie matches gesloten. Bijvoorbeeld op het gebied van apparatuur, meubilair en materialen, maar ook advies, concrete hulp en trainingen. Ook voor de organisatie van de Beursvloer is de Schager Uitdaging afhankelijk van matches. Net zoals vorig jaar hadden de leerlingen van het Regius College een belangrijke rol tijdens de Beursvloer. Ze hebben geholpen met de organisatie, maakten hapjes, ontvingen de gasten en maakten bijvoorbeeld foto’s als een match gesloten was. De matches werden op maatschappelijke waarde geschat door accountants Aad Dobbe van Omnyacc en Gertjan Zweep van Koopman & Co en officieel bekrachtigd door notaris Jeroen Meegdes van Het Zijper Notariskantoor. Koninklijke Vezet heeft pizza’s en fruitbakjes beschikbaar gesteld, Jolanda Jacobs Fotografie heeft foto’s gemaakt, Noordkop Centraal heeft een filmverslag gemaakt, Slot Schagen heeft statafels geleverd en Schagens Harmonie heeft de gong voor de openingshandeling ter beschikking gesteld.

Onderstaande matchfoto’s zijn gemaakt door leerlingen van het Regius College Schagen.

Deel het bericht:
"Beursvloer Schager Uitdaging bij Regius College wederom groot succes"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven