Bedrijven en verenigingen kunnen zich nu aanmelden voor Beursvloer Schager Uitdaging

14 maart 2024

Op donderdagavond 18 april vindt de 6de editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging plaats in het Regius College Schagen (locatie Hofstraat). Ondernemers, bedrijven, onderwijs, gemeente, stichtingen en verenigingen komen tijdens de Beursvloer samen om elkaar te ontmoeten, om te netwerken, maar vooral om te handelen. Dit alles met gesloten beurs in ruil voor een leuke tegenprestatie. Wethouder Puck de Nijs-Visser zal de Beursvloer om 19:15 uur officieel openen middels een slag op de gong. Wil jij met jouw bedrijf op een gemakkelijke manier iets betekenen voor maatschappelijke organisaties en verenigingen uit de gemeente Schagen? Of heeft jouw vereniging of stichting behoefte aan hulp, advies of bepaalde materialen? Meld je dan bij voorkeur zo snel mogelijk aan via het aanmeldformulier of info@schageruitdaging.nl. De Schager Uitdaging kan dan direct met jouw vraag of aanbod aan de slag en kan jouw aanwezigheid meenemen in de verdere communicatie. Informatie over de Beursvloer is te vinden op www.schageruitdaging.nl.

De Beursvloer is hét evenement waar allerlei partijen uit de gemeente Schagen samenkomen en een betekenisvolle match kunnen sluiten. Heeft een bedrijf bureaustoelen, een koelkast, tafel of bijvoorbeeld een koffieapparaat over? Dan kan een jongerencentrum, inloophuis of clubgebouw die wellicht goed gebruiken. In ruil mag het bedrijf bijvoorbeeld een keertje komen vergaderen of een training volgen. Heeft een sportvereniging of stichting op het gebied van kunst en cultuur behoefte aan juridisch advies of kennis op het gebied van PR of sociale media? Dan kan een ondernemer een workshop verzorgen in ruil voor bijvoorbeeld sociale media-aandacht, een zelfgebakken taart, vrijkaarten voor een optreden of plaatsing van het logo in het jaarverslag. Dat is het resultaat van de Beursvloer en het doel van de Schager Uitdaging. Betrokkenheid maakt de gemeente Schagen zo veel mooier!

De Beursvloer wordt georganiseerd in samenwerking met het Regius College Schagen. Dit maakt het extra interessant aangezien er een verbinding gelegd wordt tussen het onderwijs en de bedrijven en verenigingen. Geïnteresseerden kunnen bovendien een rondleiding krijgen door het nieuwe technologielokaal van het Regius College. Om 20:45 uur is de bekendmaking van het aantal gesloten matches waarna er uiteraard nog nagepraat kan worden tijdens de netwerkborrel.

Deel het bericht:
"Bedrijven en verenigingen kunnen zich nu aanmelden voor Beursvloer Schager Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven