Archiefdozen en kantoormeubilair voor verenigingen gemeente Schagen

28 februari 2019

De Schager Uitdaging mag, in verband met de vervanging van het meubilair van een bedrijf uit de gemeente Schagen, diverse kantoormeubelen verdelen onder verenigingen uit de gemeente. Het betreffen o.a. bureaus en bureaucombinaties, tafels, (stalen) kasten en ladekasten. Diverse meubels zijn van het merk Ahrend. Naast het aanbod van dit meubilair heeft een ander bedrijf uit de gemeente, De Jong Assurantiën, ruim 80 archiefdozen beschikbaar gesteld.
Een overzicht van het meubilair, met foto’s, is te vinden via schageruitdaging.nl/aanbod-kantoormeubilair. Informatie over de archiefdozen vindt u via www.schageruitdaging.nl/aanbod-archiefdozen. Maatschappelijke verenigingen en organisaties die interesse hebben in één of meerdere materialen/ meubels kunnen dit t/m dinsdag 12 maart doorgeven aan Jolijn van Dijk via info@schageruitdaging.nl. Na 12 maart zal per mail doorgegeven worden welke verdeling er is gemaakt. De archiefdozen kunnen eind maart opgehaald worden en het meubilair begin april. Hier worden nadere afspraken over gemaakt.

De Schager Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. De uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van materialen (meubels, spullen), menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en middelen (media). Mocht uw organisatie een uitdaging hebben waar het bedrijfsleven misschien een oplossing voor heeft of heeft uw vereniging behoefte aan materialen of aan expertise? Laat het de Schager Uitdaging weten, via info@schageruitdaging.nl. Wanneer u/ uw bedrijf iets wil betekenen voor de Schager Uitdaging, bijvoorbeeld wanneer u materialen heeft die het bedrijf niet meer gebruikt of wanneer u het leuk vindt om specifieke kennis te delen met het maatschappelijke veld, dan hoort De Schager Uitdaging ook graag van u.

Deel het bericht:
"Archiefdozen en kantoormeubilair voor verenigingen gemeente Schagen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven