AANBOD – IDOLPRO IP388 II – Karaoke Amplifier met Bluetooth, Recorder & MORE

25 januari 2024

Dhr. Toon Bremmer uit ‘t Zand biedt zijn IDOLPRO IP 388 II aan. Hij hoopt dat zijn nog in perfecte staat zijnde karaoke amplifier met usb aansluiting, recorder en allerlei andere functies op een mooie nieuwe plek terecht komt, bij een maatschappelijke vereniging, club of stichting in de gemeente Schagen, waar het intensief gebruikt zal worden. Het is een prachtig apparaat en is maar weinig gebruikt. Er kunnen 2 microfoons op aangesloten worden. 

Heeft jouw stichting, club of vereniging interesse? Reageer dan z.s.m. en uiterlijk 26 februari via info@schageruitdaging.nl. Bij meerdere reacties zal door de aanbieder een keuze gemaakt worden.

De heer Toon Bremmer uit ‘t Zand heeft een bijzonder levensverhaal. Hij heeft veel opgetreden in zijn leven en daarnaast ook eigen nummers geschreven. Het zou mooi zijn als Toon langs kan komen bij de ontvangende partij, om zelf te zien en ervaren hoe zijn apparatuur gebruikt wordt.

Heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Of heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Neem dan ook contact op met de Schager Uitdaging via info@schageruitdaging.nl. Dan gaat de Schager Uitdaging opzoek naar een match!

Deel het bericht:
"AANBOD – IDOLPRO IP388 II – Karaoke Amplifier met Bluetooth, Recorder & MORE"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven