MATCH – Karaokeset de heer Bremmer naar Filmhuis Take One

1 juli 2024

De heer Toon Bremmer uit ‘t Zand heeft via de Schager Uitdaging zijn IDOLPRO IP 388 II aangeboden. Op zijn aanbod hebben verschillende clubs en stichtingen uit de gemeente gereageerd. Filmhuis Take One uit Tuitjenhorn was een van de partijen die gereageerd had op het aanbod van de heer Bremmer. Momenteel draaien zij twee tot drie films in de week, maar graag willen ze ook op zondagmiddag kleinschalige optredens gaan verzorgen. Hierin zouden perfect ook Karaokemiddagen passen. Het filmhuis wil ook gaan samenwerken met alle bejaardenhuizen uit de buurt om ook de ouderen een leuke middag te bezorgen. De heer Bremmer vond dit een prachtige nieuwe locatie voor zijn nog in perfecte staat zijnde karaoke amplifier met usb aansluiting, recorder en allerlei andere functies.

Helaas kon de heer Bremmer niet bij het overdrachtsmoment zijn. Op de foto staan Peter, namens de heer Bremmer, en Tom en Letty van Filmhuis Take One. De heer Bremmer zal nog een keer langsgaan bij het Filmhuis om te kijken hoe zijn karaoke amplifier gebruikt wordt.

Heeft jouw maatschappelijke organisatie een hulpvraag of behoefte aan bepaalde materialen/ meubilair? Of heeft jouw bedrijf of onderneming ook mooi aanbod, waar verenigingen en/of stichtingen mee geholpen kunnen worden? Neem dan ook contact op met de Schager Uitdaging via info@schageruitdaging.nl. Dan gaat de Schager Uitdaging opzoek naar een match!

Deel het bericht:
"MATCH – Karaokeset de heer Bremmer naar Filmhuis Take One"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven