2.400 Potlelies tijdens Pinksterweekend rondgebracht bij cliënten Wonen Plus Welzijn

1 juni 2020

Tijdens het Pinksterweekend zijn 2.400 cliënten van Wonen Plus Welzijn uit de gemeente Schagen verrast met een potlelie. Een bijzonder gebaar vanuit de agrarische sector. Deze potlelies zijn beschikbaar gesteld door LTO Noord HLS en KAVB. Budowaza Sport heeft de lelies rondgebracht. Na een oproep op Facebook voor extra hulp hebben zich ook nog enkele vrijwilligers gemeld, die hebben geholpen met het rondbrengen. De Schager Uitdaging maakte de match tussen LTO en Wonen Plus Welzijn.

Met de actie willen de organisaties de cliënten van Wonen Plus Welzijn een hart onder de riem steken in deze moeilijke periode. “Een fleurig momentje in deze zware tijden. Ik heb een zwak voor de ouderen en vind het heel belangrijk dat er aandacht is voor deze groep die het nu door de omstandigheden lastig heeft. Met een agrarisch product kunnen wij de mensen blij maken”, aldus Martijn van den Berg, voorzitter LTO Noord HLS.

De eerste potlelie werd vrijdagochtend overhandigd aan de heer Van de Berg uit Schagen. Hij was er erg blij mee en beloofde de lelie een goed plekje te geven en er goed voor te zorgen. Ook op Facebook worden de betrokken partijen bedankt voor deze prachtige actie. “Mijn moeder was heel blij verrast. Een kleine attentie en aandacht met een groots effect op welzijn”, aldus Irene Arnold.

Deel het bericht:
"2.400 Potlelies tijdens Pinksterweekend rondgebracht bij cliënten Wonen Plus Welzijn"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven